logo
11 February 2015

Anastasia Beverly Hills Sad Girl Liquid Lipstick

Gepost in beauty

anastasia beverly hills sad girl liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick, anastasia beverly hills sad girl, gothic lipstick, donkere lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, anastasia beverly hills liquid lipstick review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Hoe meer ik er probeer en hoe vaker ik ze draag, hoe gekker ik word op de Liquid Lipsticks van Anastasia Beverly Hills. Eerder liet ik Milkshake en Neon Coral al zien, nu is het de beurt aan Anastasia Beverly Hills Sad Girl.

anastasia beverly hills sad girl liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick, anastasia beverly hills sad girl, gothic lipstick, donkere lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, anastasia beverly hills liquid lipstick review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Sad Girl is een beetje een gothic tint (vandaar wellicht ook de naam). Het is een heel donkerrode tot paarse lipstick met een shimmer finish. Ik ben er helemaal weg van: hij is lekker vampy en edgy.

Wat wel echt een dingetje is bij zo’n donkere lipstick: je moet hem héél precies aanbrengen. En dat is toch echt wel een stuk lastiger bij een vloeibare lipstick dan bij een “gewone” lipstick, heb ik gemerkt. Je kunt met een kwastje werken, maar ik geloof dat ik met de applicator werken wel net zo fijn vind. Met een kwastje vind ik het namelijk moeilijker om de lipstick gelijkmatig aan te brengen.

anastasia beverly hills sad girl liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick, anastasia beverly hills sad girl, gothic lipstick, donkere lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, anastasia beverly hills liquid lipstick review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ook is het niet de beste lipstick om mee te eten. Als je gewoon netjes met een vork eet valt het allemaal wel mee, maar eet je bijvoorbeeld een broodje uit de hand dan heb je toch al snel dat je met een sliertje sla dat ertussen zit (om maar wat te noemen) je lipstick  uitveegt. Bij zo’n donkere kleur valt dat natuurlijk gelijk heel erg op.

Deze liquid lipstick vergeten bij te werken is overigens ook niet zo pretty: dan loop je rond met een donkere rand om je lippen en ben je niet echt blij als je in de spiegel kijkt.

anastasia beverly hills sad girl liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick, anastasia beverly hills sad girl, gothic lipstick, donkere lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, anastasia beverly hills liquid lipstick review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Conclusie: Anastasia Beverly Hills Sad Girl is mooi, maar niet super praktisch.

De Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks kosten $20,- en zijn verkrijgbaar via anastasiabeverlyhills.com. Sad Girl is momenteel niet op voorraad, maar de liquid lipsticks worden regelmatig aangevuld (daarvoor kun je het beste Instagram in de gaten houden). 

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties