logo
12 February 2015

Zie ik je 21 en 22 februari?

Gepost in overig

beauty fashion friends event, rai amsterdam, beauty fashion friends event 2015, beauty fashion friends event vera camilla, beauty fashion friends event fashion is a party, beauty fashion friends event live life gorgeous, kaarten beauty fashion friends event, bloggersevent

Een paar weken geleden schreef ik over het Beauty Fashion Friends event. Over twee weken is het al zover, dus bij deze een friendly reminder: kom je ook 21 en 22 februari?

Op het Beauty Fashion Friends event ontdek je nieuwe beauty producten en webshops, kun je meedoen aan toffe workshops en masterclasses, maar ook jouw favoriete YouTubers en Vera, Willemijn, Martine en mij ontmoeten. Tijdens het event gaan we live jullie vragen beantwoorden via de hashtag #bffevent. Stuur nu alvast je vraag aan ons op social media met deze hashtag!

Oh, en vergeet ook zeker niet: via deze link krijg je je tweede Beauty Fashion Friends event kaartje gratis.

Ik hoop je in de RAI te zien op 21 en 22 februari!

P.S. Iedereen is welkom, de eerder genoemde leeftijdsgrens is niet strict ;-).

– Dit is een advertorial –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties