logo
22 February 2015

Benefit Roller Lash mascara

Gepost in beauty

benefit nederland, benefit douglas, benefit roller lash mascara, benefit roller lash mascara, benefit mascara, benefit roller lash mascara review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Een nieuwe mascara waar ik heel benieuwd naar was is de Roller Lash van Benefit. Om te beginnen omdat ik nog niet heel vaak iets van Benefit heb geprobeerd, terwijl ik er wel altijd hele positieve verhalen over hoor, maar ook omdat de Benefit verpakkingen natuurlijk té leuk zijn. Normaal voel ik me niet heel beïnvloedbaar door verpakkingen, maar voor die van Benefit heb ik wel een beetje een zwak.

benefit nederland, benefit douglas, benefit roller lash mascara, benefit roller lash mascara, benefit mascara, benefit roller lash mascara review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Benefit Roller Lash mascara zit in een doosje dat vol staat met percentages: 87% zegt dat deze mascara haar langdurige krul bezorgt, 94% zegt dat haar ogen groter lijken (maar dan denk ik: dûh, door elke mascara lijken je ogen groter) en 97% zegt dat het zichtbaar de wimpers lift (ook dat vind ik iets dat je met elke mascara kunt bereiken door je wimpers bij de aanzet met het borsteltje omhoog te duwen).

benefit nederland, benefit douglas, benefit roller lash mascara, benefit roller lash mascara, benefit mascara, benefit roller lash mascara review, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerbenefit nederland, benefit douglas, benefit roller lash mascara, benefit roller lash mascara, benefit mascara, benefit roller lash mascara review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind vooral het borsteltje van de Benefit Roller Lash erg fijn. Deze separeert mooi en voorkomt klontjes. Wel zou van mij de substantie van deze mascara nog iets “natter” en dikker mogen, zodat je met één laagje al veel lengte en volume creëert (dat doet deze Bourjois mascara bijvoorbeeld heel goed). Deze Benefit Roller Lash vind ik een mascara die je wat meer op moet bouwen; die meerdere laagjes nodig heeft om echt voor een indrukwekkend resultaat te zorgen. Maar je kunt er absoluut zeer aanwezige wimpers mee realiseren!

benefit nederland, benefit douglas, benefit roller lash mascara, benefit roller lash mascara, benefit mascara, benefit roller lash mascara review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Benefit Roller Lash mascara is officieel vanaf 2 maart verkrijgbaar voor €25,-, maar nu al te vinden in de Douglas webshop. Benefit is in Nederland exclusief bij Douglas verkrijgbaar.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties