logo
15 February 2015

Bourjois Rouge Velvet Grand-Cru lipstick

Gepost in beauty

bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet grand-cru, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, rode lipstick, rode matte lipstick, bourjois rouge velvet review, bourjois rouge velvet swatches, glitters, long lasting lipstick, douglas

De Bourjois Rouge Velvet lipsticklijn is een vloeibare lipsticklijn met een matte finish. Ik probeerde een donkerrode tint: Bourjois Rouge Velvet Grand-Cru.

Grand-Cru bleek inderdaad matte en dat maakt hem gelijk onderscheidend ten opzichte van veel andere rode lipsticks (want tja, rode lipstick blijft toch rode lipstick…). Wat Grand-Cru ook onderscheidt, is dat hij méga goed blijft zitten. Echt in de categorie ‘boenen als je naar bed gaat’.

bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet grand-cru, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, rode lipstick, rode matte lipstick, bourjois rouge velvet review, bourjois rouge velvet swatches, glitters, long lasting lipstick, douglas

Op bovenstaande en onderstaande foto’s zie je glittertjes, maar die horen er niet bij (waar is de emoticon van het aapje met zijn handen voor zijn ogen als je hem nodig hebt?). Ik heb met het aanbrengen per ongeluk een kwastje gebruikt waar nog glitters aanzaten. Omdat je alsnog de matte finish van deze lipstick goed ziet, dacht ik dat jullie daar wel doorheen zouden kunnen kijken.

De Rouge Velvet lijn van Bourjois krijgt veel positieve reviews en ik begrijp helemaal waarom; Grand-Cru is in ieder geval een toppertje.

bourjois rouge velvet, bourjois rouge velvet grand-cru, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, rode lipstick, rode matte lipstick, bourjois rouge velvet review, bourjois rouge velvet swatches, glitters, long lasting lipstick, douglas

Bourjois Rouge Velvet Grand-Cru is o.a. te koop bij Douglas voor €14,95.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties