logo
24 February 2015

Bow Slip On’s

Gepost in fashion

bow slip on, asos, f-troupe, bow slip on's, slip on's, slip on's trend, schoenentrends, zomerschoenen, schoenen sale, tweed slip on's, red slip on's, black slip on's, grey slip on's, schoenen, damesschoenen

Hoe leuk zijn deze bow slip on’s? De combinatie van gymp (sporty) en strik (girly) vind ik geniaal en laat me eigenlijk afvragen waarom we deze combinatie nog niet eerder hebben gezien (ik niet tenminste). Wat ik ook leuk aan ze vind is dat ze iets “dichter” zijn dan veel slip on’s, wat ze nog wat extra onderscheidend maakt.

Ik geloof dat ik de grijze het leukste vind, maar de zwarte zijn eigenlijk ook wel heel classy. De rode vind ik iets te tuttig, denk ik.

Welke hebben jullie voorkeur? Je shopt deze bow slip on’s hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties