logo
2 February 2015

China Glaze Sun’s Up Top Down

Gepost in beauty

china glaze, china glaze nagellak, china glaze nederland, china glaze road trip nagellak, china glaze road trip review, china glaze road trip collection, china glaze road trip swatches, yellow nail polish, gele nagellak, china glaze spring summer 2015, nails of the day, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Het is heel lang geleden dat ik China Glaze nagellak droeg of kocht. “Vroeger” was het mijn favoriete nagellakmerk (omdat ze vrij innovatief zijn qua finishes en echt de gekste kleuren van de regenboog hebben), maar doordat het merk in Nederland niet meer zoveel aandacht krijgt, is China Glaze bij mij ook een beetje naar de achtergrond gedrongen.

De lente-/zomercollectie van China Glaze heet Road Trip en is super vrolijk: van roze tot blauw tot groen tot geel. Kijk, daar houd ik van!

China Glaze Sun’s Up Top Down is de gele nagellak uit de collectie. Het is een warmgele lak met een héél lichte shimmer die goed dekt in twee tot drie laagjes. Ik houd natuurlijk van geel, dus ik vind deze lak helemaal geweldig. De subtiele shimmer maakt ‘m nét even anders dan andere gele lakken en bovendien vind ik ‘m voor een gele lak (die best vaak een drama zijn) goed dekken.

china glaze, china glaze nagellak, china glaze nederland, china glaze road trip nagellak, china glaze road trip review, china glaze road trip collection, china glaze road trip swatches, yellow nail polish, gele nagellak, china glaze spring summer 2015, nails of the day, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Wat ik wel een beetje jammer vind is dat China Glaze niet eens met een nieuw kwastje (een dikker kwastje zou fijner lakken!) of een nieuwe verpakking komt. Deze zijn al jaren hetzelfde en mogen best eens door de metamorfose, wat mij betreft.

China Glaze is in Nederland niet meer zo gemakkelijk verkrijgbaar. Ooit waren er een aantal online verkooppunten, maar voor zover ik kon vinden is Pretty Polish nu nog de enige. China Glaze Sun’s Up Top Down kost daar €5,95. Internationaal kun je China Glaze vanuit Nederland bijvoorbeeld bij Folica kopen, maar daar hebben ze de Road Trip collectie (nog) niet.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties