logo
8 February 2015

Warme Sjalendag

Gepost in mijn outfits

lime beanie, chunky beanie, river island beanie, & other stories, nike son of force, vanharen nike sneakers, cheap monday tube scarf, cheap monday diagonal scarf, sporty, winter outfit, sneeuw, outfit sneeuw, fashion is a party outfits, warme truiendag, zwarte broek, groene beanie, warme sjaal, dikke sjaal, grijze sjaal, cirkelsjaal, nike air force 1lime beanie, chunky beanie, river island beanie, & other stories, nike son of force, vanharen nike sneakers, cheap monday tube scarf, cheap monday diagonal scarf, sporty, winter outfit, sneeuw, outfit sneeuw, fashion is a party outfits, warme truiendag, zwarte broek, groene beanie, warme sjaal, dikke sjaal, grijze sjaal, cirkelsjaal, nike air force 1lime beanie, chunky beanie, river island beanie, & other stories, nike son of force, vanharen nike sneakers, cheap monday tube scarf, cheap monday diagonal scarf, sporty, winter outfit, sneeuw, outfit sneeuw, fashion is a party outfits, warme truiendag, zwarte broek, groene beanie, warme sjaal, dikke sjaal, grijze sjaal, cirkelsjaal, nike air force 1lime beanie, chunky beanie, river island beanie, & other stories, nike son of force, vanharen nike sneakers, cheap monday tube scarf, cheap monday diagonal scarf, sporty, winter outfit, sneeuw, outfit sneeuw, fashion is a party outfits, warme truiendag, zwarte broek, groene beanie, warme sjaal, dikke sjaal, grijze sjaal, cirkelsjaal, nike air force 1lime beanie, chunky beanie, river island beanie, & other stories, nike son of force, vanharen nike sneakers, cheap monday tube scarf, cheap monday diagonal scarf, sporty, winter outfit, sneeuw, outfit sneeuw, fashion is a party outfits, warme truiendag, zwarte broek, groene beanie, warme sjaal, dikke sjaal, grijze sjaal, cirkelsjaal, nike air force 1

Afgelopen vrijdag was het Warme Truiendag en dat was goed getimed, want jéutje, wat was het koud. Mag van mij, als de zon zo lekker schijnt. Zo komt mijn chunky beanie nog eens tot zijn recht.

Van Warme Truiendag maakte ik Warme Sjalendag, want deze warme sjaal heeft – net als de chunky beanie helaas – tot nu toe de hele winter in de kast gelegen en dat is nergens voor nodig.

Ik vind deze outfit heel tof: simpel, stoer en helemaal mijn stijl anno februari 2015.

Wat vind jij?

Ik draag:

River Island lime chunky beanie (kun je hier vinden in roze)
& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
MANGO zwarte broek (hier kun je een look alike vinden)
Nike Son of Force via vanHaren sneakers (kun je hier vinden)
Cheap Monday grijze chunky cirkelsjaal


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties