logo
20 February 2015

Cirq

Gepost in fashion

cirq, cirq armband, ciraad.nl, cirq ciraad.nl, handgemaakte armband, armband studs, armband studs leer, sieraad, handgemaakt sieraad, sieradenwebshop, fashion blogger, gesponsorde post, fashion is a party

Meet mijn nieuwe Cirq armband. Hij is speciaal op maat voor me gemaakt en ik vind ‘m zo mooi! Hij is tijdloos, vrouwelijk en ik zie ‘m helemaal shinen in een boho/etnische outfit.

Cirq is het eigen merk van sieradenwebshop Ciraad.nl. De armbanden van Cirq worden hand- (en dus ook op maat) gemaakt door eigenaresse Chantal. Elke Cirq armband bestaat uit een baan van gekleurd leer als basis en wordt vervolgens versierd met verschillende maten en vormen zilverkleurige buttons/studs. Ik heb voor een vrij basic en rusitge Cirq armband gekozen, zodat het een basissieraad is die ik makkelijk kan combineren.

cirq, cirq armband, ciraad.nl, cirq ciraad.nl, handgemaakte armband, armband studs, armband studs leer, sieraad, handgemaakt sieraad, sieradenwebshop, fashion blogger, gesponsorde post, fashion is a party

Naast mijn zilverkleurige armband vind ik deze Cirq armband met bruin leer ook erg gaaf. Ik zie ‘m helemaal voor me met een jeans, biker boots en een lekkere warme koltrui. Of met een simpel wit t-shirtje in de zomer.

Het fijne van mijn Cirq armband is dat hij dus perfect om mijn pols past, maar ook dat ik hem gemakkelijk zelf om kan doen. Klinkt stom misschien, maar ik vind het toch best een issue wanneer het lastig is een armband zelf om te doen: dan laat ik ‘m vaker liggen en doe ik ‘m minder snel om. Zonde natuurlijk!

cirq, cirq armband, ciraad.nl, cirq ciraad.nl, handgemaakte armband, armband studs, armband studs leer, sieraad, handgemaakt sieraad, sieradenwebshop, fashion blogger, gesponsorde post, fashion is a party

Mocht mijn Cirq armband helemaal jouw smaak zijn: hij is momenteel afgeprijsd! Je shopt ‘m hier.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties