logo
14 February 2015

De Tuinen Vitamine 30IE dag- en nachtcrème

Gepost in beauty

De Tuinen Vitamine 30IE dag- en nachtcrème, de tuinen vitamine e, de tuinen vitamine e dag- en nachtcrème, de tuinen huidverzorging, crème tegen huidveroudering, crème tegen littekenweefsel, skin care, skin care droge huid, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De De Tuinen vitamine E verzorgingslijn is er speciaal voor de droge huid die wel een beetje extra verzorging kan gebruiken’. Bij deze tekst spitste ik natuurlijk mijn oren!

Hoewel De Tuinen Vitamine 30IE dag- en nachtcrème volgens het etiket geschikt is voor elk huidtype, heeft deze dus wel wat specialiteiten. Naast het goed werken voor de droge huid, beschermt de crème ook tegen rimpels, huidveroudering en vorming van littekenweefsel.

De Tuinen Vitamine 30IE dag- en nachtcrème, de tuinen vitamine e, de tuinen vitamine e dag- en nachtcrème, de tuinen huidverzorging, crème tegen huidveroudering, crème tegen littekenweefsel, skin care, skin care droge huid, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind deze crème ontzettend fijn. Hoewel het helemaal niet specifiek een crème is voor de hele droge huid, merk ik dat de crème mijn huid heel goed voedt en dat het me echt opvalt als ik een andere crème gebruikt heb: dan trekt mijn huid ‘s ochtends meer. Ook is het een crème die ik ‘s ochtends goed kan aanbrengen onder make-up. Niet alle crèmes zijn daar geschikt voor: sommige crèmes werken totáál niet onder een foundation, heb ik in het verleden gemerkt.

Ik zou er niet snel opkomen een dag- of nachtcrème van De Tuinen te kopen (geen idee waarom eigenlijk niet), maar deze crème is er zeker één die ik opnieuw zou kopen. Ook omdat je echt lang doet met een pot.

De Tuinen Vitamine 30IE dag- en nachtcrème, de tuinen vitamine e, de tuinen vitamine e dag- en nachtcrème, de tuinen huidverzorging, crème tegen huidveroudering, crème tegen littekenweefsel, skin care, skin care droge huid, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Tuinen Vitamine 30IE dag- en nachtcrème kost €16,99 (maar is nu in de aanbieding voor €8,99: INSLAAN!) en is uiteraard te koop bij De Tuinen filialen en in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties