logo
19 February 2015

essence like an unforgettable kiss keep calm and kiss me lip smoother

Gepost in beauty

essence like an unforgettable kiss keep calm and kiss me lip smoother, essence keep calm and kiss me, essence like an unforgettable kiss, essence like an unforgettable kiss keep calm and kiss me, beautyblog, essence lip smoother, beautyblog, essence like an unforgettable kiss review

De nieuwste limited edition collectie van essence heet ‘like an unforgettable kiss’. Een collectie die geïnspireerd is op Valentijnsdag, maar die pas net in de winkels ligt.

Een interessant product uit de collectie vond ik de essence like an unforgettable kiss lip smoother in ‘keep calm and kiss me’: een lip peeling, lipbalm en lip gloss in één. Zoals de naam doet vermoeden moet de lip smoother zorgen voor zachte lippen.

Ik kon me er op voorhand nog niet echt iets bij voorstellen: een lip scrub wrijf je normaal gesproken over je lippen en spoel je vervolgens van je lippen af (of je eet ‘m op, in het geval van LUSH ;-)). Als dit een scrub en lipgloss in één is (die je dus niet afspoelt, want dan heb je geen lipgloss meer), dan houdt je toch scrubdeeltjes op je lippen? Dat is toch niet mooi én zit toch niet lekker?

essence like an unforgettable kiss keep calm and kiss me lip smoother, essence keep calm and kiss me, essence like an unforgettable kiss, essence like an unforgettable kiss keep calm and kiss me, beautyblog, essence lip smoother, beautyblog, essence like an unforgettable kiss review

Nee, inderdaad: dat is precies waarom dit product leuk bedacht is, maar in de praktijk niet echt werkt. Een peeling wil ik toch echt afspoelen; dat ik bij deze lip smoother de stukjes scrub uit de lipgloss moet pikken nadat ik ze over mijn lippen heb gewreven vind ik niet echt praktisch. Bovendien zitten er te weinig peeling deeltjes in de smoother om je lippen echt te kunnen scrubben: het zijn er maar een paar per “glossbeurt” en ze zijn niet grof genoeg voor zachte lippen.

essence like an unforgettable kiss keep calm and kiss me lip smoother, essence keep calm and kiss me, essence like an unforgettable kiss, essence like an unforgettable kiss keep calm and kiss me, beautyblog, essence lip smoother, beautyblog, essence like an unforgettable kiss review

Helaas is deze lip smoother het net niet, wat mij betreft. Het peeling aspect is niet goed genoeg en de lipbalm/lipgloss is prima, maar niet bijzonder: het is gewoon een blanke tot heel lichtroze glossje. Wel thumbs up voor de originaliteit van dit product!

De essence like an unforgettable kiss lip smoother in ‘keep calm and kiss me’ kost €1,99 en is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt of tot eind maart bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties