logo
3 February 2015

Face of the Day met o.a. Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick

Gepost in beauty

Face of the Day met o.a. Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, bourjois color boost glossy finish lipstick, Bio-Oil Purcellin Oil, The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Make-Up Studio Shaping Box Face It Concealer Light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, Sleek Blush By 3 Pink Sprint, Pink Parfait, GOSH Defining Brow Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, fashion is a party face of the day, Make-Up Studio Eye Primer, Urban Decay Vice 3 Eyeshadow Palette, essence big bright eyes highlight it... nude, Bourjois Liner Feutre Ultra Black Felt-Tip Eyeliner, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, MAC Prep+Prime Lip, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick 09 Pinking of it, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick is een lipstick die eruit ziet en voelt als een lippenbalsem, maar wel degelijk gemaakt is om veel pigment af te geven. Wel hebben de Glossy Finish Lipsticks een ‘doorschijnende, glanzende finish’. Ze geven dus goed kleur af, maar zijn nog enigszins sheer.

Face of the Day met o.a. Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, bourjois color boost glossy finish lipstick, Bio-Oil Purcellin Oil, The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Make-Up Studio Shaping Box Face It Concealer Light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, Sleek Blush By 3 Pink Sprint, Pink Parfait, GOSH Defining Brow Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, fashion is a party face of the day, Make-Up Studio Eye Primer, Urban Decay Vice 3 Eyeshadow Palette, essence big bright eyes highlight it... nude, Bourjois Liner Feutre Ultra Black Felt-Tip Eyeliner, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, MAC Prep+Prime Lip, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick 09 Pinking of it, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

In hoeverre ze sheer zijn en kleur afgeven hangt een beetje van de tint af. Mijn ‘Pinking of it’ is best wel fel en weinig doorschijnend, zoals je ziet. Ik vind ‘m geweldig, omdat hij echt een beetje het beste van alles heeft. Hij is zacht en romig, maar blijft desondanks best goed zitten. Hij is glanzend, maar niet plakkerig. En hij geeft veel pigment af, maar droogt de lippen niet uit. Wat wil je nog meer?

Face of the Day met o.a. Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, bourjois color boost glossy finish lipstick, Bio-Oil Purcellin Oil, The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Make-Up Studio Shaping Box Face It Concealer Light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, Sleek Blush By 3 Pink Sprint, Pink Parfait, GOSH Defining Brow Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, fashion is a party face of the day, Make-Up Studio Eye Primer, Urban Decay Vice 3 Eyeshadow Palette, essence big bright eyes highlight it... nude, Bourjois Liner Feutre Ultra Black Felt-Tip Eyeliner, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, MAC Prep+Prime Lip, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick 09 Pinking of it, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Als eyeliner gebruikte ik voor deze look Bourjois Liner Feutre Ultra Black Felt-Tip Eyeliner. De Felt-Tip Eyeliner waar ik tot nu toe het beste mee overweg kan van de drie Felt-Tips die ik heb geprobeerd, maar ik geloof toch dat ik gewoon niet zo voor de Felt-Tip ben gemaakt (zie ook deze post).

Face of the Day met o.a. Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick, bourjois color boost glossy finish lipstick, Bio-Oil Purcellin Oil, The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream, NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla, Make-Up Studio Shaping Box Face It Concealer Light, Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, Sleek Blush By 3 Pink Sprint, Pink Parfait, GOSH Defining Brow Gel, Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector, fashion is a party face of the day, Make-Up Studio Eye Primer, Urban Decay Vice 3 Eyeshadow Palette, essence big bright eyes highlight it... nude, Bourjois Liner Feutre Ultra Black Felt-Tip Eyeliner, Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black, Face Stockholm Lip Fix, MAC Prep+Prime Lip, Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick 09 Pinking of it, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger


Ik heb gebruikt:

Gezicht
Bio-Oil Purcellin Oil (kun je hier vinden)
The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream 01 (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla (kun je hier vinden)
Make-Up Studio Shaping Box Face It Concealer Light (kun je hier vinden)
Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder (kun je hier vinden)

Wangen
Sleek Blush By 3 Pink Sprint, Pink Parfait (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
GOSH Defining Brow Gel 004
Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25 (kun je hier vinden)

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
Urban Decay Vice 3 Eyeshadow Palette (kun je hier vinden)
essence big bright eyes highlight it… nude
Bourjois Liner Feutre Ultra Black Felt-Tip Eyeliner (kun je hier vinden)
Bourjois Volume 1 seconde mascara 61 black (kun je hier vinden)

Lippen
Face Stockholm Lip Fix
MAC Prep+Prime Lip (kun je hier vinden)
Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick 09 Pinking of it (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties