logo
12 February 2015

H&M Studio Spring/Summer 2015

Gepost in fashion

H&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion bloggerH&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion bloggerH&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion bloggerH&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion bloggerH&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion bloggerH&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion bloggerH&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion bloggerH&M Studio Spring/Summer 2015 h&m studio, h&m studio spring summer, h&m studio collection, h&m studio, h&m lente zomer 2015, h&m nieuwe collectie, h&m trend, fashion is a party, fashion blogger

Als je me langer volgt dan vandaag, dan weet je dat ik dol ben op de H&M Studio lijn (die eerder H&M Paris Collection heette). Twee keer per jaar verschijnt er een collectie binnen deze H&M lijn. Voor wie wel van high fashion houdt, maar niet van de bijbehorende prijzen. Momenteel is het alweer bijna tijd voor de H&M Studio Spring/Summer 2015 collectie.

Ik vind in deze collectie veel items zitten waarvan ik denk dat ik ze voor twee keer dragen leuk zal vinden, maar waar ik daarna op uitgekeken zal zijn. De platte schoenen bijvoorbeeld, de kimono’s, de maxi jurk met bloemenprint… allemaal opvallende items die niet heel tijdloos zijn. Waar ik meer enthousiast van word zijn de tanktops, de bordeauxkleurige bomber en het groene poloshirt bijvoorbeeld: de wat meer sporty en basic items. Schreef ik daar ‘basic’? Ja dus. Ik moet van m’n geloof gevallen zijn.

De H&M Studio Spring/Summer 2015 collectie is verkrijgbaar vanaf 12 maart in geselecteerde H&M winkels en de H&M webshop. Zet jij iets op je wishlist?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties