logo
23 February 2015

Holo

Gepost in mijn outfits

holo, holografische veterschoenen, bullboxer veterschoenen, bullboxer holografische veterschoenen, skinny jeans, purple knit, paarse trui, amber fillerup, barefootblonde.com, beauty fashion friends event 2015, fashion blogger, fashion is a party, paarse lipstick, bullboxer schoenenholo, holografische veterschoenen, bullboxer veterschoenen, bullboxer holografische veterschoenen, skinny jeans, purple knit, paarse trui, amber fillerup, barefootblonde.com, beauty fashion friends event 2015, fashion blogger, fashion is a party, paarse lipstick, bullboxer schoenenholo, holografische veterschoenen, bullboxer veterschoenen, bullboxer holografische veterschoenen, skinny jeans, purple knit, paarse trui, amber fillerup, barefootblonde.com, beauty fashion friends event 2015, fashion blogger, fashion is a party, paarse lipstick, bullboxer schoenenholo, holografische veterschoenen, bullboxer veterschoenen, bullboxer holografische veterschoenen, skinny jeans, purple knit, paarse trui, amber fillerup, barefootblonde.com, beauty fashion friends event 2015, fashion blogger, fashion is a party, paarse lipstick, bullboxer schoenenholo, holografische veterschoenen, bullboxer veterschoenen, bullboxer holografische veterschoenen, skinny jeans, purple knit, paarse trui, amber fillerup, barefootblonde.com, beauty fashion friends event 2015, fashion blogger, fashion is a party, paarse lipstick, bullboxer schoenenholo, holografische veterschoenen, bullboxer veterschoenen, bullboxer holografische veterschoenen, skinny jeans, purple knit, paarse trui, amber fillerup, barefootblonde.com, beauty fashion friends event 2015, fashion blogger, fashion is a party, paarse lipstick, bullboxer schoenen

Afgelopen weekend was ik in Amsterdam bij het Beauty Fashion Friends event (heb je het gevolgd op Instagram?): een leuk event waar ik nét even wat meer mijn best voor wilde doen qua outfits, maar waarbij het gelukkig niet super fancychic of fashionable hoefde (tenminste, dat had ik zelf bepaald, haha!). Ik ging twee dagen voor twee heel verschillende looks; zo voelde ik me het meest ‘mezelf’. Want ik draag graag verschillende looks immers.

Dit droeg ik gisteren, op zondag: mijn nieuwe holografische veterschoenen van Bullboxer, een simpele skinny en trui, een paarse lipstick en een vlecht afgekeken van Amber (who else?). Die laatste was natuurlijk de eyecatcher. Ik kreeg er heel veel complimenten over, waarvoor vielen Dank.

Wat vinden jullie ervan?

Ik draag:

New Yorker rood/blauwe trui (hier kun je een look alike vinden)
ZARA blauwe skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Bullboxer holografische veterschoenen (hier kun je Bullboxer vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties