logo
24 February 2015

Illamasqua Hermetic Intense Lipgloss

Gepost in beauty

Illamasqua Hermetic Intense Lipgloss, illamasqua, illamasqua intense lipgloss, illamasqua hermetic, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, wine lipgloss, dark red lipgloss, illamasqua hermetic swatch, illamasqua hermetic review, illamasqua nederland, illamasqua webshop

Even geleden liet ik jullie de edgy lipstick genaamd Shard zien, van het Engelse merk Illamasqua. Ik heb nóg een nieuw, donker Illamasqua lipproduct, namelijk deze Hermetic Intense Lipgloss. De grote vraag is: ben ik van deze gloss net zo’n fan als van de Shard lipstick?

Illamasqua Hermetic Intense Lipgloss, illamasqua, illamasqua intense lipgloss, illamasqua hermetic, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, wine lipgloss, dark red lipgloss, illamasqua hermetic swatch, illamasqua hermetic review, illamasqua nederland, illamasqua webshop

Illamasqua heeft twee soorten lipgloss: Sheer Lipgloss en Intense Lipgloss. Die termen spreken voor zich, lijkt mij. De Intense Lipgloss moet het hebben van de intense kleur en de Sheer Lipgloss… niet ;-).

Hermetic wordt beschreven als ‘Deep Wine Red’. Ik vind de lipgloss eigenlijk iets meer bruin dan rood. Wijn is wat paarser, toch?

Illamasqua Hermetic Intense Lipgloss, illamasqua, illamasqua intense lipgloss, illamasqua hermetic, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, wine lipgloss, dark red lipgloss, illamasqua hermetic swatch, illamasqua hermetic review, illamasqua nederland, illamasqua webshop

Hoewel ik fan ben van de intense kleur in combinatie met de glans, vind ik Hermetic gewoon écht niet praktisch, waardoor ik haar niet veel zal dragen. Een donkere lipgloss (die dus ook plak): wat denk je dat er gebeurt als daar één of meerdere haren in blijven plakken? Juist: voor je het weet heb je donkerbruine strepen op je wang. Bovendien blijft deze lipgloss vloeibaar (veel meer dan bijvoorbeeld deze Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick), waardoor hij de neiging heeft uit te lopen.

Voor op de foto is het een plaatje, maar voor het dagelijks leven zou ik niet erg meer durven te bewegen (laat staan eten) met Hermetic op.

Illamasqua Hermetic Intense Lipgloss, illamasqua, illamasqua intense lipgloss, illamasqua hermetic, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, wine lipgloss, dark red lipgloss, illamasqua hermetic swatch, illamasqua hermetic review, illamasqua nederland, illamasqua webshop

Illamasqua Hermetic Intense Lipgloss kost £16.50 en is te koop in de Illamasqua webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties