logo
6 February 2015

Illamasqua Shard lipstick

Gepost in beauty

illamasqua, illamasqua nederland, illamasqua lipstick, illamasqua shard, illamasqua shard lipstick, burgundy lips, red violet lips, illamasqua shard swatch, illamasqua shard review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, matte lipstick, illamasqua international shipping, purple lips

Ik ben dol op het merk Illasmasqua en was dan ook heel blij dat ik de winkel in Londen vond, toen ik daar afgelopen december was. Merken als Illamasqua mis ik in Nederland: merken die de gekste kleuren uitbrengen, de meest fantasierijke collecties lanceren en voor wie geen make-up look te gek is. Wat dat betreft mag er van mij nog veel gebeuren in Nederland. Ik ben het Internet dan ook elke dag dankbaar, onder andere omdat het ervoor zorgt dat Illamasqua make-up binnen ons handbereik is.

illamasqua, illamasqua nederland, illamasqua lipstick, illamasqua shard, illamasqua shard lipstick, burgundy lips, red violet lips, illamasqua shard swatch, illamasqua shard review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, matte lipstick, illamasqua international shipping, purple lips

Graag laat ik je één van Illamasqua’s lipsticks zien: Shard. Illamasqua noemt de kleur ‘Red Violet’ en daar kan ik wel inkomen. Het is een burgundy tint, maar dan iets paarser. Illamasqua Shard heeft een matte finish en is heel droog. Zorg er dus voor dat je geen velletjes hebt voordat je de lipstick aanbrengt en dat je lippen goed verzorgd zijn.

illamasqua, illamasqua nederland, illamasqua lipstick, illamasqua shard, illamasqua shard lipstick, burgundy lips, red violet lips, illamasqua shard swatch, illamasqua shard review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, matte lipstick, illamasqua international shipping, purple lips

Ik ben echt een beetje verliefd geworden op deze kleur lipstick. Dat is precies wat er eigenlijk altijd gebeurt als ik iets van Illamasqua probeer. De reviews van deze lipstick zijn heel positief en ik begrijp waarom: hij is super gepigmenteerd, heeft een originele tint, blijft goed zitten en is écht matte. Het nadeel daarvan is dus dat de lipstick heel droog is, maar dat is eigenlijk niet te voorkomen bij een echt matte lipstick.

illamasqua, illamasqua nederland, illamasqua lipstick, illamasqua shard, illamasqua shard lipstick, burgundy lips, red violet lips, illamasqua shard swatch, illamasqua shard review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, matte lipstick, illamasqua international shipping, purple lips

Illamasqua Shard kost £18,50 en is te koop via de Illamasqua webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties