logo
19 February 2015

Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer

Gepost in beauty

Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer, lancaster skin therapy perfect perfecting texturizing moisturizer, lancaster moisturizer, primer, moisturizer foundation, tinted moisturizer, douglas, coty, beautyblog, Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer review, fashion is a party, fashion blogger

De nieuwe Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer (ja, een hele mond vol) is een multifunctioneel product. Over het product wordt gecommuniceerd dat het de huidtextuur vernieuwt, beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, de huid neutraliseert en dat het een gezonde, roze gloed achterlaat. Uiteraart voedt de moisturizer de huid ook en tevens werkt de crème als een barrière tegen ongewenste glans.

Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer, lancaster skin therapy perfect perfecting texturizing moisturizer, lancaster moisturizer, primer, moisturizer foundation, tinted moisturizer, douglas, coty, beautyblog, Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer review, fashion is a party, fashion blogger

‘Crème’ is overigens niet echt het goede woord voor deze moisturizer: hij voelt geconcentreerder en “steviger” dan veel crèmes, bij crème denk ik aan iets dunners en gladders. De moisturizer is alleen voor de ochtend bedoeld, omdat het echt een ‘beautifying moisturizer’ is. Een gezonde, roze gloed zie je immers toch niet als je slaapt.

Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer, lancaster skin therapy perfect perfecting texturizing moisturizer, lancaster moisturizer, primer, moisturizer foundation, tinted moisturizer, douglas, coty, beautyblog, Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer review, fashion is a party, fashion blogger

De moisturizer ziet er huidskleurig/rozig uit wanneer het uit de verpakking komt, maar als je ‘m uitsmeert over je gezicht dan wordt hij zo goed als transparant (met inderdaad heel iets die gloed; want ik zie daadwerkelijk dat mijn huid minder dof is).

Als je foundation gebruikt, dan vind ik de beautiying aspecten van deze moisturizer eigenlijk niet zo interessant. De gloed die deze moisturizer geeft zie je immers niet door foundation heen en als je foundation van zichzelf erg glanst, dan heb je niet veel aan een barrière tegen ongewenste glans.

Wel vind ik de moisturizer een goede primer voor onder foundation. Het texturizing aspect uit de naam staat waarschijnlijk voor de verstevigende werkeing van de moisturizer, maar zou wat mij betreft ook kunnen staan voor een wat stevigere structuur. Door deze structuur houdt foundation beter dan over andere crèmes of moisturizers die gladder zijn en dat maakt deze moisturizer tevens een prima primer.

Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer, lancaster skin therapy perfect perfecting texturizing moisturizer, lancaster moisturizer, primer, moisturizer foundation, tinted moisturizer, douglas, coty, beautyblog, Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer review, fashion is a party, fashion blogger

Ik heb foto’s gemaakt van mijn gezicht als ik de Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer draag, maar het effect is te subtiel: je ziet het niet op de foto. Dit is echt een product dat je moet voelen en ervaren. Ik moest er even aan wennen, maar ben best wel enthousiast: deze moisturizer is dus een soort moisturizer en primer in één en dat is handig.

Lancaster Skin Therapy Perfect Perfecting Texturizing Moisturizer is bijvoorbeeld te koop bij Douglas en kost daar nu €49,95 (normaal €55,50).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties