logo
10 February 2015

LUSH Lonely Heart Bubble Bar

Gepost in beauty

LUSH The Lonely Heart Bubble Bar / Fashion is a party

Naast de Unicorn Horn zit er nog een Bubble Bar in de LUSH Valentijn collectie: LUSH Lonely Heart. Online is deze Bubble Bar helaas al uitverkocht, dus populair.

Lonely Heart is duidelijk Valentijn gerelateerd: de Bubble Bar bestaat uit twee rode harten die aan elkaar worden geplakt door een laagje glinsterend goud (nou ja, nepgoud natuurlijk ;-)). In de Bubble Bar zitten ingrediënten als citroengrasolie, bergamot en jasmijn.

Ik heb besloten de Bubble Bar in twee keer te gebruiken: ik heb de twee helften los gemaakt van elkaar en vond één hart wel een mooie hoeveelheid voor één badbeurt. Achteraf had ik veel minder kunnen gebruiken dan één helft, want de Bubble Bar was maar voor ongeveer een derde opgelost en het water was al knalrood. Wel leuk, maar ook een beetje freaky hoor: rood water. Het lijkt een beetje bloederig.

lush the lonely heart bubble bar, lush valentine, lush valentijn, lush valentijn 2015, lush bubble bar, lush valentijnscollectie, lush unicorn horn, lush webshop, lush filialen, lush badproducten, bodylotion voor onder de douche

LUSH Lonely Heart ruikt heerlijk bloemig en is super zacht voor de huid. Mijn huid voelde echt gevoed toen ik uit bad stapte; de Bubble Bar kon bijna als bodylotion voor onder de douche fungeren.

Een LUSH Lonely Heart Bubble Bar kost €5,50 voor 100 gram en is uiteraard te koop bij LUSH (tijdelijk, zolang de voorraad strekt!).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties