logo
12 February 2015

Sunny as my sweater

Gepost in mijn outfits

adidas 80s metal toe sneakers, mom jeans, h&m mom jeans, mom jeans outfit, faux fur cape, oversized knit, cos, cos knit, mi moneda, mi moneda necklace, mi moneda ketting, mi moneda rosé, adidas 80s metal toe sneakers buy, adidas 80s metal toe sneakers kopen, fashion blogger, fashion is a partyadidas 80s metal toe sneakers, mom jeans, h&m mom jeans, mom jeans outfit, faux fur cape, oversized knit, cos, cos knit, mi moneda, mi moneda necklace, mi moneda ketting, mi moneda rosé, adidas 80s metal toe sneakers buy, adidas 80s metal toe sneakers kopen, fashion blogger, fashion is a partyadidas 80s metal toe sneakers, mom jeans, h&m mom jeans, mom jeans outfit, faux fur cape, oversized knit, cos, cos knit, mi moneda, mi moneda necklace, mi moneda ketting, mi moneda rosé, adidas 80s metal toe sneakers buy, adidas 80s metal toe sneakers kopen, fashion blogger, fashion is a partyadidas 80s metal toe sneakers, mom jeans, h&m mom jeans, mom jeans outfit, faux fur cape, oversized knit, cos, cos knit, mi moneda, mi moneda necklace, mi moneda ketting, mi moneda rosé, adidas 80s metal toe sneakers buy, adidas 80s metal toe sneakers kopen, fashion blogger, fashion is a partyadidas 80s metal toe sneakers, mom jeans, h&m mom jeans, mom jeans outfit, faux fur cape, oversized knit, cos, cos knit, mi moneda, mi moneda necklace, mi moneda ketting, mi moneda rosé, adidas 80s metal toe sneakers buy, adidas 80s metal toe sneakers kopen, fashion blogger, fashion is a party

Hoewel deze outfit een beetje oversized op oversized op oversized is, vind ik ‘m toch goed “werken”. Een beetje volume in het haar, genoeg make-up en de Mi Moneda ketting doen veel, denk ik. Ze zorgen ervoor dat de outfit niet slonzig wordt, maar elegant relaxed (goede naam voor een kledingstijl!).

Dit is overigens de laatste keer dat je me met deze sneakers ziet, want ik heb ze verkocht aan een lezeres die er vast heel blij mee gaat zijn. De afgelopen maanden heb ik zóveel mailtjes gekregen over de adidas 80s Metal Toe sneakers (en of ik ze niet wilde verkopen)… niet normaal! Ik heb ze al met veel plezier gedragen, dus ik heb besloten dat iemand anders nu de show mag gaan stelen met ze.

Ik draag:

COS lichtoranje trui (hier kun je een look alike vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
ZARA oversized vest met faux fur (hier kun je een look alike vinden)
Mi Moneda rosé gouden ketting (hier kun je Mi Moneda vinden)
adidas 80s Metal Toe sneakers (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties