logo
8 February 2015

Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion

Gepost in beauty

Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion, nivea bodylotion voor onder de douche, nivea onder de douche, nivea q10 verstevigende bodylotion, nivea bodylotion, Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion review, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Ik ben dól op de In-Shower bodylotions van Nivea. Nee, ze kunnen een “gewone” bodylotion niet vervangen, maar als ik weinig tijd heb of geen zin heb om lang kou te lijden als ik de douche uit kom, dan is zo’n bodylotion voor onder de douche wel echt een uitkomst. Voor wie het product niet kent: zoals de naam al doet vermoeden breng je een In-Shower bodylotion niet ná het douchen, maar tijdens het douchen aan. Het is een bodylotion die niet (of bijna niet) van je huid af glijdt/smelt onder water. Nadeel is dat ze niet zo goed hydrateren als een bodylotion die je na het douchen aanbrengt dat doet, maar voordeel is dus dat het sneller én minder koud is.

Sinds januari ligt er een nieuwe In-Shower variant van Nivea in de schappen: de Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion. Deze lotion is voorzien van Q10 capsules (de gele spikkeltjes die je hieronder op de foto ziet) die de huid zouden verstevigen. Nivea zegt er zelf over dat de capsules “helpen met het aanvullen van het Q10 peil in de huid, hetgeen huidcelvernieuwing stimuleert en het uiterlijk van de huid verbetert”.

Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion, nivea bodylotion voor onder de douche, nivea onder de douche, nivea q10 verstevigende bodylotion, nivea bodylotion, Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion review, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Nu is het tijd om te bekennen dat ik niet eens echt serieus getest heb of ik vind dat deze Q10 bodylotion de huid daadwerkelijk verstevigt. Ik geloof er namelijk écht niet dat in dat in een bodylotion die je snel (het idee is immers dat je met deze bodylotion tijd wint) over je hele huid aanbrengt, je huid zal verstevigen. Als je de lotion uitgebreid zou inmasseren wordt het al een ander verhaal, maar dat staat haaks op waarvoor deze bodylotion in de markt is gezet. Plus ik vind dat dit soort verbeteringen eigenlijk ook niet te testen zijn door één persoon: de conditie van je huid hangt van zoveel meer factoren af dan van een lotion. Daarom vind ik dat ik als eenling geen mening kan vormen over een effect als versteviging. Pas als je echt met honderden vrouwen met dezelfde levensstijl zou testen en voor- en nafoto’s zou maken kun je een product als deze volledig beoordelen, vind ik.

Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion, nivea bodylotion voor onder de douche, nivea onder de douche, nivea q10 verstevigende bodylotion, nivea bodylotion, Nivea In-Shower Q10 Firming Bodylotion review, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Wat ik nog wil toevoegen is dat ik deze Nivea In-shower Q10 Firming Bodylotion toch wel fijner vind dan de reguliere In-Shower bodylotion, omdat de capsules inderdaad een masserend effect geven, wat ik wel relaxed vind.

Je koopt de In-Shower Q10 Firming Bodylotion voor €7,49 bij bijvoorbeeld de drogist.

Ik ben benieuwd hoe jij tegenover In-Shower bodylotion staat. Gebruik je deze wel eens in plaats van reguliere bodylotion?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties