logo
28 February 2015

Outfit recap februari

Gepost in mijn outfits

all beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coatall beige, fashion is a party, beige kokerrok, donkerblauwe jas, overknee laarzen, over de knie laarzen, overknee boots, beige trui, fashion is a party outfits, hagel, winter outfit, h&m conscious collection, beauty fashion friends event 2015, ciraad.nl, & other stories, notion 1.3, all beige outfit, fuzzy coat

Februari was een echte wintermaand. Januari voelde meer als herfst met al die regen, maar februari was volgens mij vooral koud en zonnig (en regenachtig, dat toch soms ook).

Ik vind de afgelopen maand niet mijn beste outfitmaand, als ik deze outfit recap van februari zo bekijk (maar misschien ben ik dan te kritisch). Dat heeft er denk ik mee te maken dat februari een mega drukke maand was. Maart zal niet minder druk worden gok ik, dus ik denk dat ik komende maand officieel the queen of fast and comfort outfits zal worden. Aangezien jullie vast ook allemaal drukke levens hebben, hoop ik maar dat ik op die manier niet minder inspirerend voor jullie zal zijn.

Mijn favoriete outfits zijn de twee outfits met de lichte overknee laarzen – de laatste twee. Welke outfit(s) van deze maand is/zijn jouw favoriet?

P.S. Klik op de foto’s om de originele outfitposts te bekijken.

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties