logo
5 February 2015

Great things never came from comfort zones

Gepost in mijn outfits

great things never came from comfort zones, overknee boots, over the knee boots, overknee laarzen, alexander wang x h&m, knitted pants, h&m trend, cropped sweater, orid, fashion is a party outfits, cocorosa, alexander wang x h&m quilted coat, aldo boots, arnhem, fashion blogger, fashion is a partygreat things never came from comfort zones, overknee boots, over the knee boots, overknee laarzen, alexander wang x h&m, knitted pants, h&m trend, cropped sweater, orid, fashion is a party outfits, cocorosa, alexander wang x h&m quilted coat, aldo boots, arnhem, fashion blogger, fashion is a partygreat things never came from comfort zones, overknee boots, over the knee boots, overknee laarzen, alexander wang x h&m, knitted pants, h&m trend, cropped sweater, orid, fashion is a party outfits, cocorosa, alexander wang x h&m quilted coat, aldo boots, arnhem, fashion blogger, fashion is a partygreat things never came from comfort zones, overknee boots, over the knee boots, overknee laarzen, alexander wang x h&m, knitted pants, h&m trend, cropped sweater, orid, fashion is a party outfits, cocorosa, alexander wang x h&m quilted coat, aldo boots, arnhem, fashion blogger, fashion is a party

Overknee boots, cropped sweater, knitted pants en bomberjack (allemaal Engels, valt het jou ook op?)… niet de minst risicovolle combinatie. Maar hé: great things never came from comfort zones.

Ik weet het niet zo goed met deze outfit. Ik vind ‘m wel gedurfd van mezelf, maar ik vind ‘m ook wel op het randje. Overknee laarzen en een cropped top: dat kán bijna niet anders dan een beetje ordi worden. Toch vind ik het – door de een tikje seksloze broek en de mannelijke bomber- met dat ordinaire wel meevallen. Wat vind jij? Is de combi van de overknee laarzen en de broek afgrijselijk of juist wel een verrassend tof contrast?

Ik draag:

H&M Trend witte cropped sweater met poedelprint (hier kun je een look alike vinden)
ZARA knitted pants (hier kun je een look alike vinden)
ALDO zwarte overknee laarzen (hier kun je look alikes vinden)
Alexander Wang x H&M gewatteerde zilvergrijze jas


Shop mijn look:

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties