logo
5 February 2015

philosophy loveswept bodylotion

Gepost in beauty

philosophy loveswept collection, philosophy loveswept review, philosophy loveswept bodylotion, philosophy bodylotion, philosophy ici parix xl, philosophy verkooppunten, philosophy lovesweapt bodylotion review, coty beauty, valentijn 2015, valentijnsdag 2015, beautyproducten valentijn, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Geen Valentijn bij de hand op 14 februari? Dan is wat mij betreft niets zo leuk en fijn als gewoon wat me-time inplannen met goede beautyproducten. Dat kan ik je trouwens ook aanraden voor twaalf, dertien, vijftien en zestien februari…

Vandaag doe ik een suggestie voor zo’n goed beautyproduct: de philosophy loveswept bodylotion. Het is een bodylotion met liefde als thema (what else? rond deze tijd van het jaar) én boodschap: philosophy zegt deze geur uit te brengen om ons te herinneren aan het feit dat het liefde is wat ons dwingt om het beste uit het leven te halen. Dat kan nooit kwaad natuurlijk.

philosophy loveswept collection, philosophy loveswept review, philosophy loveswept bodylotion, philosophy bodylotion, philosophy ici parix xl, philosophy verkooppunten, philosophy lovesweapt bodylotion review, coty beauty, valentijn 2015, valentijnsdag 2015, beautyproducten valentijn, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Wat ik o.a. mooi vind aan philosophy is dat het een merk is dat hele toegankelijke geuren voor alledag uitbrengt, maar dat deze nooit afgezaagd zijn en altijd luxe ruiken. Loveswept is weer zo’n geur: ik kan ‘m moeilijk omschrijven, maar hij is zoetig en bloemig. Er zit onder andere blauwe viool, jasmijn, lotusbloesem en passievrucht in. Ik vind het een goede Valentijnsgeur! Wel vind ik het jammer dat philosophy geen body butter uitbrengt, maar alleen lotions. Ik geef met mijn droge huid de voorkeur aan butters.

philosophy loveswept collection, philosophy loveswept review, philosophy loveswept bodylotion, philosophy bodylotion, philosophy ici parix xl, philosophy verkooppunten, philosophy lovesweapt bodylotion review, coty beauty, valentijn 2015, valentijnsdag 2015, beautyproducten valentijn, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

In de philosophy loveswept collectie zitten verder nog een eau de toilette en een bath en shower gel. philosophy is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL (de loveswept collectie is op dit moment nog niet verkrijgbaar op de website, maar hier zal vast gauw verandering in komen). De bodylotion kost €42,17 voor 480 ml.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties