logo
18 February 2015

Catch the light

Gepost in mijn outfits

Catch the light / Fashion is a partyCatch the light / Fashion is a partyCatch the light / Fashion is a partyCatch the light / Fashion is a partyCatch the light / Fashion is a party

Een tijdje geleden liet ik jullie al mijn poww. wave. beanie zien, nu is het tijd voor de poww. track. beanie. Een beanie die Bas volgens mij ook best leuk zou staan en die ik heb in de kleur ‘Vulcano’. Er zijn ook nog twee andere kleurencombinaties van de poww. track. beanie, mochten petrol/wit/rood/beige/grijs niet jouw kleuren zijn.

Deze beanie combineren lijkt in eerste instantie niet heel makkelijk, doordat hij zo kleurrijk is. Toch viel het me – net als bij mijn andere poww. beanie- alles mee. Als je de beanie combineert met één of meerdere kleuren uit de muts en verder geen prints draagt in je outfit, dan zijn er heel veel toffe combinaties mogelijk. Mocht je bui toch niet creatief genoeg zijn, dan kun je de beanie ook nog binnenstebuiten dragen: hij is dan één kleur (blauw).

Ik vind mijn poww. track. beanie heel gaaf in combinatie met mijn off-white double breasted jas, omdat de jas heel elegant en klassiek is, waar de beanie een laidback gevoel aan toevoegt. En in de beanie zit ook off-white!

Weet je trouwens al dat je een poww. beanie kunt winnen door een selfie op social media te plaatsen met jouw poww. beanie en de hashtag #getpoww? Aanrader, want nogmaals: ze zijn zó lekker warm (en leuk!).


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties