logo
17 February 2015

Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache

Gepost in beauty

Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache, rouge bunny rouge oxblood mascara, rouge bunny rouge review, Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache review, killer colours, fashion is a  party, beautyblog, oxblood red mascara, fashion is a party, fashion blogger, rouge bunny rouge mascara

Al vaker heb ik over gekleurde mascara geschreven: I love it! In de zomer vind ik een felle kleur erg leuk (oranje of roze), in de herfst of winter ben ik dol op khaki of bijvoorbeeld… oxblood.

‘Oxblood red’ zouden wij in Nederland waarschijnlijk bordeauxrood noemen. Het merk Rouge Bunny Rouge (je weet wel: ik schreef er eerder al over) heeft een mascara in hun assortiment in die kleur: Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache.

Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache, rouge bunny rouge oxblood mascara, rouge bunny rouge review, Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache review, killer colours, fashion is a  party, beautyblog, oxblood red mascara, fashion is a party, fashion blogger, rouge bunny rouge mascara

Ik was heel benieuwd hoe donkerrood op mijn ogen zou staan én wat deze ‘Dramatic Lash Mascara’ met mijn wimpers zou doen. Vooral ook omdat mijn favoriete Zweedse beautyblogger zo enthousiast was over de kleur, maar wat minder over de mascara zelf.

Ik vind het effect van oxblood wimpers heel gaaf. Zeker als je je ogen bijvoorbeeld zwart hebt omlijnd of je ogen op een andere manier zwaar hebt opgemaakt, is donkerrood net even wat minder ‘hard’ en donker dan zwart. Ik vind het rood bovendien een tof contrast met mijn blauw/grijze ogen, maar ik denk dat donkerrode wimpers ook mooi zullen zijn bij groen of bruin gekleurde ogen.

Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache, rouge bunny rouge oxblood mascara, rouge bunny rouge review, Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache review, killer colours, fashion is a  party, beautyblog, oxblood red mascara, fashion is a party, fashion blogger, rouge bunny rouge mascara

Helaas ben ik over de mascara zelf, net als Viola, wat minder te spreken. Hij is niet slecht, maar onder ‘Dramatic Lashes’ versta ik toch iets anders: je hebt echt meerdere laagjes mascara nodig om volume aan te brengen en zelfs na een paar laagjes vind ik de wimpers nog niet heel lang/gekruld/aanwezig. Ik zit eraan te denken om de mascara daarom over een andere, meer ‘Dramatic’, zwarte mascara aan te brengen, maar ik ben bang dat je dan niet veel meer ziet van de oxblood tint.

Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache, rouge bunny rouge oxblood mascara, rouge bunny rouge review, Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara Oxblood Panache review, killer colours, fashion is a  party, beautyblog, oxblood red mascara, fashion is a party, fashion blogger, rouge bunny rouge mascara

Wel vind ik de mascara heel ‘smudge proof’: van veel zwarte mascara’s krijg ik halverwege de dag zwarte vlekken onder mijn ogen en daar had ik bij deze mascara geen last van (logisch, want hij is niet zwart, maar ik had dus ook geen last van donkerrode vlekken).

De mascara is niet goedkoop (€29,-) dus je zult ‘m waarschijnlijk alleen aanschaffen als je echt verliefd bent op de kleur. Dat ben ik in ieder geval wel!

Rouge Bunny Rouge is te koop in hun eigen webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties