logo
25 February 2015

Spring dress

Gepost in mijn outfits

Spring dress / Fashion is a party<title=”Spring dress / Fashion is a party”>spring dress, overknee laarzen, overknee boots, so v's choice, so v's choice webshop, zomerjurkje, lentejurkje, zalmkleurig jurkje, roze jurkje, bodycon dress, februari 2015, gesponsorde post, outfitpost, fashion is a party outfits, klassiek jurkje, lichte overknee laarzen, over the knee laarzen, h&m conscious collection, h&m overknee boots, boho jacket, bershka<title=”Spring dress / Fashion is a party”>spring dress, overknee laarzen, overknee boots, so v's choice, so v's choice webshop, zomerjurkje, lentejurkje, zalmkleurig jurkje, roze jurkje, bodycon dress, februari 2015, gesponsorde post, outfitpost, fashion is a party outfits, klassiek jurkje, lichte overknee laarzen, over the knee laarzen, h&m conscious collection, h&m overknee boots, boho jacket, bershka<title=”Spring dress / Fashion is a party”>spring dress, overknee laarzen, overknee boots, so v's choice, so v's choice webshop, zomerjurkje, lentejurkje, zalmkleurig jurkje, roze jurkje, bodycon dress, februari 2015, gesponsorde post, outfitpost, fashion is a party outfits, klassiek jurkje, lichte overknee laarzen, over the knee laarzen, h&m conscious collection, h&m overknee boots, boho jacket, bershka<title=”Spring dress / Fashion is a party”>spring dress, overknee laarzen, overknee boots, so v's choice, so v's choice webshop, zomerjurkje, lentejurkje, zalmkleurig jurkje, roze jurkje, bodycon dress, februari 2015, gesponsorde post, outfitpost, fashion is a party outfits, klassiek jurkje, lichte overknee laarzen, over the knee laarzen, h&m conscious collection, h&m overknee boots, boho jacket, bershka<title=”Spring dress / Fashion is a party”>spring dress, overknee laarzen, overknee boots, so v's choice, so v's choice webshop, zomerjurkje, lentejurkje, zalmkleurig jurkje, roze jurkje, bodycon dress, februari 2015, gesponsorde post, outfitpost, fashion is a party outfits, klassiek jurkje, lichte overknee laarzen, over the knee laarzen, h&m conscious collection, h&m overknee boots, boho jacket, bershka

Februari vind ik altijd een beetje een moeilijke maand op outfitgebied. Op mijn truien raak ik zo langzamerhand uitgekeken en soms doet het weer gelukkig al alsof het lente is. Maar soms ook word ik plots “teruggefloten” en is het de hele dag koud en nat.

Toen ik deze foto’s maakte was dat laatste gelukkig niet het geval: de zon scheen de hele dag en ik had ‘s ochtends dan ook gelijk zin om wat lichts aan te trekken. Het werd onder andere dit zalmroze jurkje van So V’s Choice, waar ik helemaal verliefd op ben. Hij sluit mooi aan, heeft een originele frisse kleur en is toch basic en tijdloos. Deze ga ik absoluut nog heel veel dragen de komende maanden!

Sowieso zitten er super veel leuke jurkjes in de nieuwe collectie van So V’s Choice. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lichtroze of deze gele? Van dit giletje met gele fringes ben ik ook helemaal weg: super tof in een boho outfit!

Terug naar mijn zalmkleurige spring cocktail dress; het is jammer dat je het shirtje onder mijn jurkje ziet, maar ik was er helemaal niet op bedacht dat de zon warm genoeg zou zijn om mijn jasje uit te doen! Het jurkje heb ik gecombineerd met mijn lichte overknee laarzen en mijn beige leren jack. De overknee laarzen heb ik al een tijd en vond ik altijd lastig te combineren, maar onder dit jurkje vind ik ze heel mooi staan. Het beige jasje vind ik er leuk bij omdat de zalmkleur terugkomt in de borduursels van het jack.

Wat vinden jullie?

– Dit is een gesponsorde post –

 

Foto’s backdrops: katebackdrop

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties