logo
1 February 2015

Stacked braids

Gepost in beauty

stacked braids, haartutorial, hair tutorial, stacked braids tutorial, barefoot blonde hair, #barefootblondehaar, amber filler up, fashion is a party, fashion blog, beautyblog, vissengraatvlecht, fishtail braid, fishtail braid tutorial, iets leuks met je haar doen, je haar vlechten, je haar invlechtenstacked braids, haartutorial, hair tutorial, stacked braids tutorial, barefoot blonde hair, #barefootblondehaar, amber filler up, fashion is a party, fashion blog, beautyblog, vissengraatvlecht, fishtail braid, fishtail braid tutorial, iets leuks met je haar doen, je haar vlechten, je haar invlechtenstacked braids, haartutorial, hair tutorial, stacked braids tutorial, barefoot blonde hair, #barefootblondehaar, amber filler up, fashion is a party, fashion blog, beautyblog, vissengraatvlecht, fishtail braid, fishtail braid tutorial, iets leuks met je haar doen, je haar vlechten, je haar invlechten

Afgelopen week probeerde ik weer een haartutorial van Amber van Barefoot Blonde. Door haar ben ik helemaal into vlechten geraakt. Ze zien er vaak tof uit en als je ze een paar keer geoefend hebt hoeft het helemaal niet lang te duren voordat er één gemaakt hebt. Bovendien blijven ze beter zitten dan dat je bijvoorbeeld je haar krult (wat ook nog eens een stuk langer duurt!).

De vlecht die ik dit keer uitprobeerde bestaat uit ‘stacked braids’: een vissengraatvlecht en een gewone vlecht bovenop elkaar. Klinkt een beetje raar misschien, maar op bovenstaande foto’s zie je wat het resultaat is en in Amber’s tutorial kun je dus zien hoe je zo’n stacked braid zelf kunt maken.

Helaas heb ik niet zulk lang en veel haar als Amber (al gebruikt Amber volgens mij bijna altijd extensions voor haar vlechten), waardoor mijn vlecht ook niet zo impressive is als die van haar. Bovendien heb ik wat lange lagen in mijn haar, waardoor ik mijn vlechten niet zo ver “uit elkaar” kan trekken als dat Amber dat kan: dan schieten er namelijk aan alle kanten plukjes los.

Wat vind je van stacked braids? Wel cool, toch?

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties