logo
18 February 2015

The Body Shop Pink Poppy Shimmer Cubes Palette

Gepost in beauty

the body shop, the body shop lente 2015, the body shop smokey poppy, the body shop shimmer cubes, felgekleurde oogschaduw, felle oogschaduw, felle oogschaduw look, beautyblog, the body shop pink poppy shimmer cubes palette review, the body shop pink poppy shimmer cubes swatches, lentemake-up, felle oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger

The Body Shop komt voor komende lente met nieuwe make-up producten, waaronder twee limited edition Shimmer Cubes: kubusjes oogschaduw waarvan er vier in één doosje zitten als een soort paletje.

Toen ik de kleuren in het The Body Shop Pink Poppy Shimmer Cubes Palette zag moest ik wel even slikken… Of nou ja, slikken is overdreven, maar ik maak nooit een ooglook met drie felle kleuren erin en vind dat toch een beetje risky. Maar met dit paletje werd ik voor het blok gezet. Ik bedoel: het wordt niets voor niets een palette genoemd, het lijkt me de bedoeling de kleuren te combineren.

the body shop, the body shop lente 2015, the body shop smokey poppy, the body shop shimmer cubes, felgekleurde oogschaduw, felle oogschaduw, felle oogschaduw look, beautyblog, the body shop pink poppy shimmer cubes palette review, the body shop pink poppy shimmer cubes swatches, lentemake-up, felle oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger

Al gauw vond ik het wel een uitdaging: een kleurrijke ooglook maken, zonder dat het gelijk kinderachtig of het-is-nog-steeds-Carnaval wordt. Aan de oogschaduw zelf zou het in ieder geval niet liggen (of juist wel ;-)): zoals je op de swatches kunt zien zijn ze heel goed gepigmenteerd.

the body shop, the body shop lente 2015, the body shop smokey poppy, the body shop shimmer cubes, felgekleurde oogschaduw, felle oogschaduw, felle oogschaduw look, beautyblog, the body shop pink poppy shimmer cubes palette review, the body shop pink poppy shimmer cubes swatches, lentemake-up, felle oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind het resultaat best tof geworden. Volgens mij is de “truc” met felgekleurde oogschaduw: zwart gebruiken. Zonder zwart lijken kleuren al gauw kinderachtig en ook wat flets (ondanks goede pigmentatie, want met een felle kleur creër je nou eenmaal niet de diepte die je met grijs/zwart/bruin wel kunt creëeren). Door ook zwart bij je ooglook te betrekken maak je de look wat krachtiger en volwassener.

the body shop, the body shop lente 2015, the body shop smokey poppy, the body shop shimmer cubes, felgekleurde oogschaduw, felle oogschaduw, felle oogschaduw look, beautyblog, the body shop pink poppy shimmer cubes palette review, the body shop pink poppy shimmer cubes swatches, lentemake-up, felle oogschaduw, fashion is a party, fashion bloggerthe body shop, the body shop lente 2015, the body shop smokey poppy, the body shop shimmer cubes, felgekleurde oogschaduw, felle oogschaduw, felle oogschaduw look, beautyblog, the body shop pink poppy shimmer cubes palette review, the body shop pink poppy shimmer cubes swatches, lentemake-up, felle oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger

Je moet obviously van kleur houden, maar als je dat doet, kan ik je de The Body Shop Shimmer Cubes zeker aanraden. Er is nog één andere kleurvariant: Poppy Yellow. De paletten kosten €22,- per stuk, je vindt ze hier in de The Body Shop webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties