logo
20 February 2015

The Body Shop Smokey Poppy Bath Bombs

Gepost in beauty

the body shop, the body shop smokey poppy, the body shop smokey poppy bath bombs, the body shop smokey poppy body butter, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, the body shop bruisballen, the body shop smokey poppy review, smokey poppy bath bombs review, the body shop webshop

Eerder deze week schreef ik al over de The Body Shop Smokey Poppy Body Butter. De Smokey Poppy collectie is echter best groot, er zitten verder onder andere ook Bath Bombs in de collectie en die laat ik je vandaag zien!

Ik moet bekennen dat ik de The Body Shop Smokey Poppy Bath Bombs alleen kan vergelijken met de badproducten van LUSH, want dat is het enige merk waar ik eerder badproducten van heb gebruikt. En niet het minste merk natuurlijk, dus de concurrentie in deze test is stevig.

Natuurlijk ruikt de Smokey Poppy collectie naar één geur en dat vind ik wel heel prettig aan The Body Shop: dat ze veel verschillende producten in één geurlijn hebben, zodat je deze kan combineren. Dat is bij LUSH lang niet altijd het geval.

the body shop, the body shop smokey poppy, the body shop smokey poppy bath bombs, the body shop smokey poppy body butter, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, the body shop bruisballen, the body shop smokey poppy review, smokey poppy bath bombs review, the body shop webshop

Toch vind ik wel een subtiel verschil zitten tussen de geur van de Smokey Poppy Body Butter en de geur van de Smokey Poppy Bath Bombs: bij de Body Butter vind ik de geur wat sterker en wat frisser, de Bath Bomb ruiken iets ‘poederiger’. Je ruikt niet alleen de geur van de producten, maar ook de substantie, is mijn idee.

Van de Bath Bombs krijg je wit water met grijze spikkeltjes: echt zoals de Bath Bomb zelf eruit ziet. Hoewel ik wit water wel iets vind hebben, vind ik de Bath Bombs er verder niet zo spannend uitzien. Dat doet LUSH dan toch leuker, toch? Ik had het bij deze collectie wel toepasselijk gevonden als de Bath Bombs bijvoorbeeld wit met stukjes gedroogde klaproos waren geweest. Of misschien waren zelfs zwarte Bath Bombs wel cool geweest: in de stijl van de campagne en verpakking van de Smokey Poppy collectie. Al is een zwarte waas op je lichaam als je uit bad stapt dan weer wat minder pretty natuurlijk.

the body shop, the body shop smokey poppy, the body shop smokey poppy bath bombs, the body shop smokey poppy body butter, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, the body shop bruisballen, the body shop smokey poppy review, smokey poppy bath bombs review, the body shop webshop

De The Body Shop Smokey Poppy Bath Bombs worden verkocht per zes voor €12,- (nu tijdelijk €9,-) bij The Body Shop filialen en in de webshop. Je krijgt een heerlijk zacht huidje van ze. Vergeet niet: de The Body Shop Smokey Poppy collectie is limited edition.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties