logo
16 February 2015

The Body Shop Smokey Poppy Body Butter

Gepost in beauty

the body shop, the body shop smokey poppy, fashion blogger, fashion blogger, the body shop valentijn 2015, the body shop body butters, valentijnsdag 2015, beautyblog, the body shop smokey poppy review, fashion blogger, fashion is a party

De nieuwste limited edition collectie van The Body Shop heet Smokey Poppy. Het is een collectie die met het oog op Valentijnsdag is uitgebracht, maar ik vind de zwarte verpakkingen met rode klaproos ook na Valentijnsdag nog prima “kunnen”.

the body shop, the body shop smokey poppy, fashion blogger, fashion blogger, the body shop valentijn 2015, the body shop body butters, valentijnsdag 2015, beautyblog, the body shop smokey poppy review, fashion blogger, fashion is a party

Ik ben dol op de body butters van The Body Shop: de substantie is goed dik en voedend, ik gebruik ze heel veel. Natuurlijk is de ene The Body Shop geur meer mijn ding dan de andere geur, dus niet elke body butter valt even goed bij me in de smaak. Smokey Poppy vind ik heerlijk: een luxe geur, waarvan de eau de toilette me ook lekker lijkt. Het is namelijk echt een beetje een ‘parfumgeur’, die van de Turkse klaproos uit deze Smokey Poppy lijn.

The Body Shop noemt Smokey Poppy ‘de verleidelijkste lijn die ze ooit heeft uitgebracht’ en hoewel ik niet alle lijnen zal kennen, kan ik me dat zeker voorstellen. Smokey Poppy komt op mij over als een – voor The Body Shop’s doen- high end lijn, met een sexy campagne en een mysterieuze verpakking. Ik krijg er een heel ander gevoel bij dan bij de Moringa, Mango of Shea lijnen (om er een paar te noemen) van The Body Shop.

the body shop, the body shop smokey poppy, fashion blogger, fashion blogger, the body shop valentijn 2015, the body shop body butters, valentijnsdag 2015, beautyblog, the body shop smokey poppy review, fashion blogger, fashion is a party

De The Body Shop Smokey Poppy Body Butter is natuurlijk verkrijgbaar bij The Body Shop filialen en hier in The Body Shop webshop voor €16,- (maar je krijgt nu tijdelijk -25% korting op de hele Smokey Poppy lijn!). Let op: de collectie is dus limited edition.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties