logo
21 February 2015

Pino

Gepost in mijn outfits

pino, h&m trend, h&m trend faux fur coat, ugg australia, ugg australia boots, beanie, all black, urban, winter 2015, februari 2015, zwarte blazer, fashion is a party outfit, fashion bloggerPino / Fashion is a partypino, h&m trend, h&m trend faux fur coat, ugg australia, ugg australia boots, beanie, all black, urban, winter 2015, februari 2015, zwarte blazer, fashion is a party outfit, fashion bloggerpino, h&m trend, h&m trend faux fur coat, ugg australia, ugg australia boots, beanie, all black, urban, winter 2015, februari 2015, zwarte blazer, fashion is a party outfit, fashion bloggerpino, h&m trend, h&m trend faux fur coat, ugg australia, ugg australia boots, beanie, all black, urban, winter 2015, februari 2015, zwarte blazer, fashion is a party outfit, fashion blogger

Ik begrijp het best als je deze jas een beetje te ‘Pino’ vindt, maar ik vind ‘m fantastisch. Zeker in combinatie een all black outfit vind ik ‘m goed werken.

Mijn UGG’s draag ik op dit moment het liefste, want ik heb last van een winterteen. Kennen jullie dat? Nee, ik ook niet voordat ik ermee naar de dokter ging. Maar het doet aardig pijn (al gaat het gelukkig al iets beter), dus zachte schoenen zijn my best friend op dit moment (neemt niet weg dat ik natuurlijk eigenwijs genoeg ben om mijn andere schoenen te blijven dragen).

Ik draag:

H&M Studio zwarte blazer (hier kun je een look alike vinden)
MANGO zwarte corduroy broek (kun je hier vinden)
UGG Australia Classic Tall Tasman laarzen (kun je hier vinden)
H&M Trend faux fur jas (hier kun je een look alike vinden)
H&M Divided zwarte beanie (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties