logo
4 February 2015

Almost Valentine

Gepost in overig

valentine, valentijnsdag 2015, valentine 2015, kate spade, valentijnsdag kado, valentijnsdag iets leuks doen, valentijnsdag verrassing, prada candy, wildfox, too faced sweethearts blush, lingerie, i hate valentine's day, valentijnsdag outfit, valentijnsdag t-shirt, valentijnsdag sweater, valentine outfit, valentine sweater, valentine t-shirt, valentine lingerie, valentine make-up, valentine perfume, valentijn parfum gift set
Love ketting / Zwarte lingerie / Love You Back sweater
Sweethearts blush / I hate valentine’s day Blue-Ray / Prada Candy Gift Set / You Love Me t-shirtValentijnsdag komt eraan! In de hectiek van het klussen en verhuizen momenteel én doordat de verjaardag van mijn vriend ook deze maand is, verwacht ik niet dat ik op 14 februari veel bijzonders zal doen. Toch vind ik het ook weer niet leuk om Valentijnsdag helemaal aan ons voorbij te laten gaan (en uiteten of naar de bioscoop is altijd leuk natuurlijk, maar dat kan op elke dag…).

Hebben jullie nog leuke ideeën voor een verrassing of kadootje? Heb je zelf misschien nog wat op je wishlist staan? En pas je je outfit aan aan Valentijnsdag? Oh, en voor de single ladies: doe je (bijvoorbeeld met vriendinnen) tóch iets leuks op Valentijnsdag of helemaal niet? Let me know!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties