logo
22 February 2015

Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer

Gepost in beauty

Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer review, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation, yves rocher make-up, yves rocher review, yves rocher nederland, yves rocher concealer, yves rocher camouflage stick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Eerder deze week liet ik je al de Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation zien en vandaag is het tijd voor de bijbehorende Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer. Zou deze mijn eeuwige liefde NARS Radiant Creamy Concealer kunnen evenaren?

Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer review, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation, yves rocher make-up, yves rocher review, yves rocher nederland, yves rocher concealer, yves rocher camouflage stick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Ook de concealer is er in vier kleursoorten: Beige, Rosé, Doré en Brun. Helaas is mijn tint – Beige Moyen- weer iets te donker en geel, zoals je op onderstaande foto’s kunt zien. Gelukkig viel de tint echter ook dit keer erg mee toen ik de concealer uitsmeerde: er is geen sprake van een ideale kleurmatch, maar de concealer is zeker draagbaar voor me.

Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer review, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation, yves rocher make-up, yves rocher review, yves rocher nederland, yves rocher concealer, yves rocher camouflage stick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogYves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer review, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation, yves rocher make-up, yves rocher review, yves rocher nederland, yves rocher concealer, yves rocher camouflage stick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

In de Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer muskaatroosolie verwerkt, wat ervoor moet zorgen dat de substantie feilloos versmeldt in de huid. En dat doet het zeker! Ik vind de substantie van deze concealer erg fijn en ik vind de stick erg praktisch werken. Wat dat betreft wint deze concealer het van mijn geliefde NARS concealer, die je met een applicator aan moet brengen. Een stick gaat sneller en is bovendien zuiniger: er kan geen product achterblijven in een tube als de concealer (bijna) op is.

Ook over de dekking ben ik te spreken. Vergelijk de voor- en nafoto maar eens: best een groot verschil, toch?

Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer review, Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation, yves rocher make-up, yves rocher review, yves rocher nederland, yves rocher concealer, yves rocher camouflage stick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Ja, eigenlijk heb ik niets dan lof voor deze concealer. Ik heb voor een volgende keer een lichtere tint nodig (Beige claire of Rosé claire), maar verder doet de concealer wat hij belooft, voelt hij prettig aan en is hij makkelijk in gebruik. Of hij mijn NARS concealer ook daadwerkelijk verslaat? Nee, dat net niet. De NARS Radiant Creamy Concealer is nog net wat dekkender en zoals je wellicht weet ben ik nou eenmaal dol op hele dekkende gezichtsmake-up.

De Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Concealer kost €9,90 (maar nu tijdelijk €6,95) en is te koop bij Yves Rocher filialen of hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties