logo
17 February 2015

Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation en Polijstpenseel

Gepost in beauty

fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, yves rocher foundation, yves rocher zero défaut flawless skin foundation, yves rocher polijstpenseel, foundation te geel, foundation te donker, minerale foundation, yves rocher stippling brush, yves rocher make-up, yves rocher zero défaut flawless skin foundation review, yves rocher nederland

Yves Rocher brengt deze maand nieuwe gezichtsmake-up uit, waaronder de Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation en een Polijstpenseel (ook wel stippling brush) om de foundation mee aan te brengen.

Er lijkt goed over de foundation nagedacht: hij is verkrijgbaar in zestien tinten, bestaat uit plantaardige en minerale pigmenten en de substantie is zo ontwikkeld dat hij perfect met de huid zou moeten versmelten.

fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, yves rocher foundation, yves rocher zero défaut flawless skin foundation, yves rocher polijstpenseel, foundation te geel, foundation te donker, minerale foundation, yves rocher stippling brush, yves rocher make-up, yves rocher zero défaut flawless skin foundation review, yves rocher nederland

De foundation is er in vier kleurenseries: Beige, Rose, Doré, Brun. Ik heb de op één na lichtste kleur (100) uit de Beige serie, maar helaas is deze een beetje te donker en vooral te geel voor mij. Misschien dat de lichtste kleur uit de Rose serie geschikter zou zijn?

fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, yves rocher foundation, yves rocher zero défaut flawless skin foundation, yves rocher polijstpenseel, foundation te geel, foundation te donker, minerale foundation, yves rocher stippling brush, yves rocher make-up, yves rocher zero défaut flawless skin foundation review, yves rocher nederland

Op bovenstaande linkerfoto draag ik niets, op de rechterfoto draag ik drie dunne laagjes foundation. Die laagjes heb je echt wel nodig om een volledig dekkend resultaat te krijgen, vind ik.

Gelukkig kun je foundations altijd mengen, dus de kleur van een foundation laat ik tegenwoordig niet meer zo snel een probleem zijn. Mijn CC Cream van Human+Kind is bijvoorbeeld vrij roze en als ik deze meng met deze Yves Rocher foundation dan krijg ik een warme tint die niet té geel of te donker is. Een foundation die iets geler is dan mijn natuurlijke huidskleur vind ik namelijk wel mooi, omdat ik dan iets minder bleek ben.

De substantie van de foundation vind ik fijn: het is geen verstikkende substantie en hij voelt inderdaad natuurlijk en luchtig aan. Echter, het had mijn voorkeur gehad als de foundation wat beter zou dekken. Qua substantie vind ik wel dat de foundation versmelt met de huid, maar qua tint bij mij in ieder geval niet.

De Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation heb ik op bovenstaande foto aangebracht met de Yves Rocher Polijstpenseel. Helaas ben ik over deze kwast niet zo te spreken: ik vind de de haren te synthetisch aanvoelen en ze vallen hier en daar ook uit. Bovendien gebruik ik voor het aanbrengen van foundation liever een stevige buffer- of foundationkwast in plaats van deze ‘luchtige’ kwast.

fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, yves rocher foundation, yves rocher zero défaut flawless skin foundation, yves rocher polijstpenseel, foundation te geel, foundation te donker, minerale foundation, yves rocher stippling brush, yves rocher make-up, yves rocher zero défaut flawless skin foundation review, yves rocher nederland

Wel vind ik dat het type kwast goed bij het type foundation past: beiden moeten zorgen voor een heel natuurlijk resultaat.

De Yves Rocher Polijstpenseel kost €12,- en voor de Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation betaal je €18,90 (voor 30 ml.). Yves Rocher is te koop in hun eigen webshop en bij Yves Rocher filialen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties