logo
2 February 2015

From Summer to Winter

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party outfitpost, fashion blogger, zomerjurkje in de winter dragen, dr. martens, nelly coat, notion 1.3 coat, h&m trend jurkje, kanten jurkje, zomerjurkje, sonsbeek arnhem, donkerblauwe dr. martens, donkerblauwe maillot, geel jurkje, fuzzy coat, fashion bloggerFrom Summer to Winter / Fashion is a partyfashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party outfitpost, fashion blogger, zomerjurkje in de winter dragen, dr. martens, nelly coat, notion 1.3 coat, h&m trend jurkje, kanten jurkje, zomerjurkje, sonsbeek arnhem, donkerblauwe dr. martens, donkerblauwe maillot, geel jurkje, fuzzy coat, fashion bloggerfashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party outfitpost, fashion blogger, zomerjurkje in de winter dragen, dr. martens, nelly coat, notion 1.3 coat, h&m trend jurkje, kanten jurkje, zomerjurkje, sonsbeek arnhem, donkerblauwe dr. martens, donkerblauwe maillot, geel jurkje, fuzzy coat, fashion bloggerfashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party outfitpost, fashion blogger, zomerjurkje in de winter dragen, dr. martens, nelly coat, notion 1.3 coat, h&m trend jurkje, kanten jurkje, zomerjurkje, sonsbeek arnhem, donkerblauwe dr. martens, donkerblauwe maillot, geel jurkje, fuzzy coat, fashion bloggerfashion is a party, fashion is a party outfits, fashion is a party outfitpost, fashion blogger, zomerjurkje in de winter dragen, dr. martens, nelly coat, notion 1.3 coat, h&m trend jurkje, kanten jurkje, zomerjurkje, sonsbeek arnhem, donkerblauwe dr. martens, donkerblauwe maillot, geel jurkje, fuzzy coat, fashion blogger

Zomerkleren in de winter dragen en winterkleren in de zomer dragen: vroeger deed ik het aan de lopende band. Dat mensen een zomer-en wintergarderobe hebben vond ik ontzettend raar. Want een zomerrokje doe je in de winter toch gewoon aan met een maillot en een lange dikke trui draag je in de zomer toch gewoon met blote benen?

Inmiddels denk ik daar anders over. Een wit, katoenen zomerrokje stáát gewoon over het algemeen niet in de winter. Het is niet dat je het niet kán dragen -alles kan-, maar tegenwoordig vind ik het mooier als je de charme van een seizoen koestert (of zoiets) en bovendien is winterkleding ook gewoon veel praktischer in de winter en zomerkleding veel praktischer in de zomer. Ik heb nu nog steeds geen aparte zomer- en wintergarderobe, maar ik heb wel degelijk kleding die ik een half jaar niet draag, omdat het het seizoen er niet voor is.

Echter, toen ik dit jurkje zag hangen en me realiseerde ‘nee, daar is het nu echt niet het seizoen niet voor’, maar ik ‘m toch heel graag aan wilde, besloot ik weer eens te experimenteren. Ik combineerde ‘m met winterse, donkerblauwe items, met deze outfit als resultaat. Ik vond het een risicovol experiment, maar ik vind dat ie goed is uitgepakt: het is een aparte outfit, maar het jurkje voelt op deze manier niet misplaatst voor mij.

Hoe denk jij daarover? Ik ben super benieuwd!

Ik draag:

H&M Trend geel kanten zomerjurkje (hier kun je een look alike vinden)
Notion 1.3 donkerblauwe fuzzy coat (hier kun je een look alike vinden)
Dr. Martens donkerblauwe leren veterschoenen (hier kun je look alikes vinden)

Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties