logo
15 March 2015

adidas Originals by Jeremy Scott eau de toilette

Gepost in beauty

adidas Originals by Jeremy Scott eau de toilette, adidas originals x jeremy scott, adidas originals x jeremy scott parfum, adidas originals x jeremy scott perfume, beautyblog, adidas originals x jeremy scott review, fashion is a party, fashion blogger, coty, adidas schoen vleugels, beautyblog

Ik werd nog nooit eerder zo enthousiast bij een persbericht over parfum… ik bedoel: deze adidas Originals by Jeremy Scott eau de toilette is toch übervet?

adidas en Jeremy Scott werken natuurlijk al langer samen aan kleding en sneakers, dus helemaal onlogisch is deze eau de toilette niet. Toch zag ik ‘m niet aankomen. En zeker niet zo’n coole flacon van sneakers met vleugels!

adidas Originals by Jeremy Scott eau de toilette, adidas originals x jeremy scott, adidas originals x jeremy scott parfum, adidas originals x jeremy scott perfume, beautyblog, adidas originals x jeremy scott review, fashion is a party, fashion blogger, coty, adidas schoen vleugels, beautyblog

Deze geur is een unisex geur en dat ruik je goed: ik vind de geur echt halfmannelijk en halfvrouwelijk. Als vrouwelijke geurnoten zijn onder andere rozen en bergamot toegevoegd. De mannelijke kant bestaat uit wierriek, witte peper en kasjmierhout.

adidas Originals by Jeremy Scott eau de toilette, adidas originals x jeremy scott, adidas originals x jeremy scott parfum, adidas originals x jeremy scott perfume, beautyblog, adidas originals x jeremy scott review, fashion is a party, fashion blogger, coty, adidas schoen vleugels, beautyblog

De adidas Originals by Jeremy Scott eau de toilette kost €90,- voor 75 ml. en is limited edition. De geur is vanaf april te koop in de adidas Originals Concept Stores in Amsterdam en Rotterdam.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties