logo
25 March 2015

adidas Originals Superstar Gold 80′s Metal Toe sneakers

Gepost in fashion

adidas Originals Superstar Gold 80′s Metal Toe sneakers, adidas metal toe, adidas originals 80's metal toe, fashion is a party, fashion blogger, adidas superstar, adidas superstar gold, asos, sneakers, exclusieve sneakers

Nog nooit heb ik zoveel reacties, mailtjes en tweets over een paar schoenen gekregen, als over mijn adidas metal toes (die ik inmiddels niet meer heb, zoals ik eerder schreef).

Omdat er zoveel liefhebbers voor waren (zijn!), wil ik graag met jullie delen dat ASOS nu deze adidas Originals Superstar Gold 80′s Metal Toe sneakers verkoopt. Niet rosé kleurig, maar wel met een metal toe en zeker super tof (if you ask me).

Shop de adidas Originals Superstar Gold 80′s Metal Toe sneaker hier en wacht daar vooral niet te lang mee als je ze wilt hebben. De eerste maten zijn al uitverkocht!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties