logo
6 March 2015

adidas Originals by Rita Ora Pop Art collectie

Gepost in fashion

adidas Originals by Rita Ora Pop Art collectie, adidas originals, adidas originals x rita ora, rita ora pop art collectie, adidas originals x rita ora, rita ora, adidas originals pop art, adidas stan smith, adidas superstaradidas Originals by Rita Ora Pop Art collectie, adidas originals, adidas originals x rita ora, rita ora pop art collectie, adidas originals x rita ora, rita ora, adidas originals pop art, adidas stan smith, adidas superstaradidas Originals by Rita Ora Pop Art collectie, adidas originals, adidas originals x rita ora, rita ora pop art collectie, adidas originals x rita ora, rita ora, adidas originals pop art, adidas stan smith, adidas superstaradidas Originals by Rita Ora Pop Art collectie, adidas originals, adidas originals x rita ora, rita ora pop art collectie, adidas originals x rita ora, rita ora, adidas originals pop art, adidas stan smith, adidas superstaradidas Originals by Rita Ora Pop Art collectie, adidas originals, adidas originals x rita ora, rita ora pop art collectie, adidas originals x rita ora, rita ora, adidas originals pop art, adidas stan smith, adidas superstaradidas Originals by Rita Ora Pop Art collectie, adidas originals, adidas originals x rita ora, rita ora pop art collectie, adidas originals x rita ora, rita ora, adidas originals pop art, adidas stan smith, adidas superstar

Rita Ora blijft maar samenwerken met adidas en I love it! Alle collecties zijn lekker speels, kleurrijk en gek.

De nieuwste collectie heeft o.a. een Pop Art thema. In de kleding zie ik mezelf nog niet 1, 2, 3 lopen, maar de adidas Originals x Rita Ora Pop Art sneakers vind ik heel erg tof.

Shop de items:

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties