logo
22 March 2015

ARTDECO Perfect Color Lipstick No. 91A

Gepost in beauty

ARTDECO Perfect Color Lipstick No. 91A, artdeco lipstick, artdeco perfect color lipstick, douglas, lente, lente lipstick, lipsticks, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, ARTDECO Perfect Color Lipstick swatches, ARTDECO Perfect Color Lipstick review

De ARTDECO Perfect Color lipsticks zijn volgens ARTDECO perfect. Althans… Douglas schrijft dat ze zowel perfecte, egale dekking als hoge glans als een longlasting effect als een voedende werking als een romige textuur bieden. Dat zou dan toch aardig perfect moeten zijn.

ARTDECO Perfect Color Lipstick No. 91A, artdeco lipstick, artdeco perfect color lipstick, douglas, lente, lente lipstick, lipsticks, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, ARTDECO Perfect Color Lipstick swatches, ARTDECO Perfect Color Lipstick review

Ik moet eerlijk zeggen: deze ARTDECO Perfect Color Lipstick komt in ieder geval aardig dicht in de buurt! Het is een lipstick die je op moet bouwen met meerdere laagjes, maar dat is prima te doen en daardoor blijft de lipstick ook beter zitten. Na een paar laagjes heb je een lipstick die goed dekkend en egaal is en die de lippen niet uitdroogt.

ARTDECO Perfect Color Lipstick No. 91A, artdeco lipstick, artdeco perfect color lipstick, douglas, lente, lente lipstick, lipsticks, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, ARTDECO Perfect Color Lipstick swatches, ARTDECO Perfect Color Lipstick review

De tint zit ergens tussen roze en koraal in. Een perfect lentetintje, I like it!

ARTDECO Perfect Color Lipstick No. 91A, artdeco lipstick, artdeco perfect color lipstick, douglas, lente, lente lipstick, lipsticks, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, ARTDECO Perfect Color Lipstick swatches, ARTDECO Perfect Color Lipstick review

Eén kritiekpuntje: lipsticks die alleen nummers en geen naam hebben vind ik heel irritant.

De ARTDECO Perfect Color Lipstick No. 91A kost €9,95 en is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties