logo
23 March 2015

bareMinerals Well-Cared for Brush Conditioning Shampoo

Gepost in beauty

bareMinerals Well-Cared for Brush Conditioning Shampoo, brush shampoo, bareminerals, bareMinerals Well-Cared for Brush Conditioning Shampoo review, bareminerals nederland, beautyblog, kwasten wassen, make-up kwasten wassen, shampoo voor make-up kwasten, fashion blogger, fashion is a party

Je kwasten kun je wassen met babyshampoo, olie en afwasmiddel of bijvoorbeeld Zwitsal Zeepvrije Wasgel. Maar er zijn ook speciale ‘Brush Shampoo’s’ op de markt. Zoals die van het Engelse minerale make-up merk bareMinerals: zij hebben de bareMinerals Well-Cared for Brush Conditioning Shampoo gemaakt. De meningen erover zijn erg verdeeld als je het Internet leest – de één vindt het een geniaal product, de ander ziet de toegevoegde waarde totaal niet- en ik was benieuwd wat ik van deze Brush Shampoo zou vinden.

Toen ik de shampoo voor het eerst gebruikte, deed hij me gelijk erg denken aan -ik noemde ‘m al- Zwitsal’s Zeepvrije Wasgel. Die heb ik een tijdje gebruikt om mijn kwasten te wassen en die werkte prima. Deze shampoo lijkt erop: hij is ook doorzichtig en gel-achtig, voelt natuurlijk aan en doet goed zijn schoonmaakwerk.

bareMinerals Well-Cared for Brush Conditioning Shampoo, brush shampoo, bareminerals, bareMinerals Well-Cared for Brush Conditioning Shampoo review, bareminerals nederland, beautyblog, kwasten wassen, make-up kwasten wassen, shampoo voor make-up kwasten, fashion blogger, fashion is a party

Maar dat ik vind dat de shampoo mijn kwasten nou veel beter schoon houdt of mijn kwasten veel zachter maakt dan via de andere methodes? Nee, dat kan ik niet zeggen. Ik vind het een fijn idee dat deze shampoo speciaal voor mijn kwasten gemaakt is (dat voelt toch alsof ik beter voor ze zorg), maar in de praktijk vind ik de shampoo helaas niet beter of meer bijzonder.

bareMinerals Well-Cared for Brush Conditioning Shampoo kost ongeveer €14,- voor 120 ml. en is bijvoorbeeld te koop bij BEAUTYBAY en feelunique.com.

Wat gebruik jij om je kwasten te wassen? Heb je wel eens een speciale Brush Shampoo gebruikt?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties