logo
12 March 2015

Bootcut

Gepost in mijn outfits

bootcut jeans, bootcut, fashion is a party, bullboxer schoenen, bullboxer, gesponsorde post, fashion is a party, fashion blogger, beige schoenen, veterschoenen, nette schoenen, damesschoenen, bullboxer verkooppunten, bullboxer spring summer 2015, zomerschoenenbootcut jeans, bootcut, fashion is a party, bullboxer schoenen, bullboxer, gesponsorde post, fashion is a party, fashion blogger, beige schoenen, veterschoenen, nette schoenen, damesschoenen, bullboxer verkooppunten, bullboxer spring summer 2015, zomerschoenenbootcut jeans, bootcut, fashion is a party, bullboxer schoenen, bullboxer, gesponsorde post, fashion is a party, fashion blogger, beige schoenen, veterschoenen, nette schoenen, damesschoenen, bullboxer verkooppunten, bullboxer spring summer 2015, zomerschoenenbootcut jeans, bootcut, fashion is a party, bullboxer schoenen, bullboxer, gesponsorde post, fashion is a party, fashion blogger, beige schoenen, veterschoenen, nette schoenen, damesschoenen, bullboxer verkooppunten, bullboxer spring summer 2015, zomerschoenenbootcut jeans, bootcut, fashion is a party, bullboxer schoenen, bullboxer, gesponsorde post, fashion is a party, fashion blogger, beige schoenen, veterschoenen, nette schoenen, damesschoenen, bullboxer verkooppunten, bullboxer spring summer 2015, zomerschoenenbootcut jeans, bootcut, fashion is a party, bullboxer schoenen, bullboxer, gesponsorde post, fashion is a party, fashion blogger, beige schoenen, veterschoenen, nette schoenen, damesschoenen, bullboxer verkooppunten, bullboxer spring summer 2015, zomerschoenen

Een paar weken geleden gaf ik twee paar toffe Bullboxer schoenen weg aan twee lezeressen die inmiddels heel gelukkig met ze zijn. Ik ben zelf ook de blije eigenaresse van beide schoenen en heb eerder al een outfitpost met de holografische met jullie gedeeld. Een outfitpost met de beige Bullboxer schoenen hadden jullie echter nog van me tegoed, dus bij deze!

Ik besloot de schoenen te combineren met een bootcut jeans voor een klassiek effect. De holografische had ik met een skinny jeans gecombineerd, daarom wilde ik voor deze look iets anders proberen. Het is even geleden dat ik een bootcut droeg, maar ik denk dat ik het vaker zou moeten doen. Het geeft een outfit gelijk een ‘stylish vibe’, een skinny is toch sneller wat meer doorsnee.

De glans van de schoenen, het matte van de tas en het ‘fuzzy’ effect van de jas vind ik in leuk contrast met elkaar: hoewel de items alledrie (ongeveer) dezelfde kleur zijn, zorgen de verschillende texturen ervoor dat alles niet te matchy-matchy wordt.

Zowel de holografische als de beige Bullboxer schoenen vind ik super leuk voor de zomer. De holografische geven elke outfit wat meer spice en de beige zijn heel veelzijdig en makkelijk te combineren: je kunt ze zowel netter als meer casual combineren.

Meer van Bullboxer’s schoenen zien en het gelijk weten wanneer er weer nieuwe modellen en collecties verkrijgbaar zijn? Volg Bullboxer dan op Facebook of ga gelijk schoenen shoppen bij één van de online verkooppunten van Bullboxer. De holografische en beige veterschoenen zijn te koop bij Contessa Modeschoenen in Tilburg en Heek Schoenen in Hoogland.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties