logo
9 March 2015

Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish What’s Your Atti-Nude?

Gepost in beauty

catrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish what's your atti-nude, catrice what's your atti-nude, catrice nude lipstick, catrice what's your atti-nude?, my lips but better, catrice nieuw februari 2015, catrice made to stay smoothing lip polish swatches, catrice made to stay smoothing lip polish review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Al eerder schreef ik eens over een Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish. Daar was ik toen best wel weg van – ik houd van lipstick en lipgloss in één!

Sinds februari heeft Catrice één nieuwe kleur aan haar Lip Polish lijn toegevoegd, namelijk Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish What’s Your Atti-Nude?. Lang niet zo fel als Megan Fuchsia, die ik eerder probeerde, want zoals de naam doet vermoeden gaat het om een nude tint.

catrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish what's your atti-nude, catrice what's your atti-nude, catrice nude lipstick, catrice what's your atti-nude?, my lips but better, catrice nieuw februari 2015, catrice made to stay smoothing lip polish swatches, catrice made to stay smoothing lip polish review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a partycatrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish what's your atti-nude, catrice what's your atti-nude, catrice nude lipstick, catrice what's your atti-nude?, my lips but better, catrice nieuw februari 2015, catrice made to stay smoothing lip polish swatches, catrice made to stay smoothing lip polish review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Alhoewel… echt nude vind ik What’s Your Atti-Nude eigenlijk niet. Het is echt zo’n ‘my lips but better kleurtje’ en hij is iets nude, iets rozig en lijkt soms ook iets richting koraal te gaan. Ik vind het door de tint en het effect wel een origineel lipproduct, dat perfect is voor alledag.

De Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish producten hebben de neiging wat uit te lopen. Dat heeft deze ook (wel geldt: hoe minder je aanbrengt, hoe minder je hier last van hebt!), maar omdat de kleur niet zo fel is, valt het niet zo op.

catrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish what's your atti-nude, catrice what's your atti-nude, catrice nude lipstick, catrice what's your atti-nude?, my lips but better, catrice nieuw februari 2015, catrice made to stay smoothing lip polish swatches, catrice made to stay smoothing lip polish review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik vind What’s Your Atti-Tude een mooie aanvulling op de Lip Polish lijn, die best wel eens populair zou kunnen worden. Wat vind jij?

catrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish what's your atti-nude, catrice what's your atti-nude, catrice nude lipstick, catrice what's your atti-nude?, my lips but better, catrice nieuw februari 2015, catrice made to stay smoothing lip polish swatches, catrice made to stay smoothing lip polish review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish kost €4,99 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties