logo
12 March 2015

Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown en essence Giant Oogschaduw Applicator

Gepost in beauty

Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown en essence Giant Oogschaduw Applicator, Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown, essence Giant Oogschaduw Applicator, catrice nude purism, catrice nude purism eye colour quattro, catrice nude purism swatches, catrice nude purism review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, nieuwe essence kwasten, nieuwe essence make-up voorjaar 2015

Eerder deelde ik al een Face of the Day met jullie met één van de twee Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro’s. Vandaag laat ik jullie de andere zien: Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown. Gelijk ook wil ik schrijven over de nieuwe essence Giant Oogschaduw Applicator.

Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown en essence Giant Oogschaduw Applicator, Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown, essence Giant Oogschaduw Applicator, catrice nude purism, catrice nude purism eye colour quattro, catrice nude purism swatches, catrice nude purism review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, nieuwe essence kwasten, nieuwe essence make-up voorjaar 2015

Naked Brown is een lieflijk palette met een beige, lichtroze, lichtblauw en taupe oogschaduw. Alle vier hebben ze een pearly finish. De taupe oogschaduw lijkt misschien best donker, maar op de ogen valt dat mee: je kunt geen echt intense, flink aangezette ooglook maken met dit palette. Je moet van subtiele en zachte tinten houden wil je blij worden van dit palette.

Dan even over naar de essence Giant Oogschaduw Applicator. Het is algemeen bekend dat de oogschaduw applicators die vaak bij oogschaduwpaletten zitten waardeloos zijn. Ik ken ook niemand die ze gebruikt. Het is dus een beetje opmerkelijk dat essence in hun nieuwe assortiment zo’n applicator los heeft opgenomen. Gedoemd om te mislukken of heeft de essence Giant Oogschaduw Applicator geheime krachten?

Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown en essence Giant Oogschaduw Applicator, Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown, essence Giant Oogschaduw Applicator, catrice nude purism, catrice nude purism eye colour quattro, catrice nude purism swatches, catrice nude purism review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, nieuwe essence kwasten, nieuwe essence make-up voorjaar 2015

Op bovenstaande foto heb ik links oogschaduw aangebracht met mijn vinger en rechts oogschaduw aangebracht met de oogschaduw applicator. Zoals je ziet geeft de applicator een minder dekkend resultaat. Dit is echter alleen zo als je “veegt”. Ik heb ontdekt dat je wel een intens resultaat krijgt als je “dept”. Wat dat betreft is de essence Giant Oogschaduw Applicator net een vinger, maar dan een vinger waar je niet mee kunt vegen, maar wél relatief dunne lijnen mee kunt zetten (met de platte zijkant). Ideaal als je je vinger niet vies wilt maken en als je houdt van een intense oogschaduw op je ooglid. Verder kun met de applicator niet zoveel, voor zover ik tot nu toe heb ervaren. Maar ik zie het als een uitdaging om zo’n ‘underdog product’ juíst te gebruiken, dus wie weet ontdek ik nog meer functies.

Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown en essence Giant Oogschaduw Applicator, Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown, essence Giant Oogschaduw Applicator, catrice nude purism, catrice nude purism eye colour quattro, catrice nude purism swatches, catrice nude purism review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, nieuwe essence kwasten, nieuwe essence make-up voorjaar 2015

De quattro is goed gepigmenteerd, maar dus niet super intens. Voor zover ik weet is dat de bedoeling, want de hele Catrice Nude Purism collectie draait om een “zachte” look. Van mij mag het wel iets krachtiger of meer uitgesproken, maar dat is puur een kwestie van smaak. Je kunt het palette natuurlijk altijd combineren met eyeliner (wat ik hier niet heb gedaan) om je look toch wat krachtiger te maken.

Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown en essence Giant Oogschaduw Applicator, Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown, essence Giant Oogschaduw Applicator, catrice nude purism, catrice nude purism eye colour quattro, catrice nude purism swatches, catrice nude purism review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, nieuwe essence kwasten, nieuwe essence make-up voorjaar 2015Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown en essence Giant Oogschaduw Applicator, Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown, essence Giant Oogschaduw Applicator, catrice nude purism, catrice nude purism eye colour quattro, catrice nude purism swatches, catrice nude purism review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, nieuwe essence kwasten, nieuwe essence make-up voorjaar 2015

Ik vind deze quattro zeker een aanrader, want de kwaliteit is goed. De essence applicator zou ik alleen kopen als je het leuk vindt om niet-standaard make-up producten te proberen (zoals ik ;-)).

De Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro Naked Brown is te koop bij Kruidvat voor €4,69, zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties