logo
6 March 2015

Catrice Nude Purism Nude Nail Lacquer Pure Blue

Gepost in beauty

catrice nude purism, catrice nude purism pure blue, Catrice Nude Purism Nude Nail Lacquer Pure Blue, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, babyblauwe nagellak, lichtblauwe nagellak

In de Catrice Nude Purism collectie zitten vier lakjes: een roze, taupekleur, een lichtblauwe en een bruine. Ik vond de lichtblauwe er in de winkel het mooiste uitzien, dus besloot die mee te nemen. Ik heb er geen spijt van gekregen: wat een lief babykleurtje!

Ik ben dol op hele lichte nagellak. Witte nagels vind ik mooi, maar heel zachtgeel, zachtroze of zachtblauw vind ik ook geweldig. Wat mij betreft staat het heel fris.

catrice nude purism, catrice nude purism pure blue, Catrice Nude Purism Nude Nail Lacquer Pure Blue, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, babyblauwe nagellak, lichtblauwe nagellak

In Catrice Nude Purism Pure Blue zit een heel lichte shimmer, maar – zoals ik op de één of andere manier altijd heb bij essence en Catrice lakjes- hier zie ik op de nagel vrijwel niets meer van terug.

Ik was een beetje bang dat Pure Blue misschien niet goed zou dekken, maar hij dekt perfect met twee laagjes. I’m satisfied!

De Catrice Nude Purism Nude Nail Lacquer Pure Blue kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties