logo
5 March 2015

Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter

Gepost in beauty

Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, catrice highlighter, catrice nude purism highlighter, Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter review, catrice nude purism review, catrice nude purism collectie

De Catrice Nude Purism collectie ligt in de Kruidvat winkels; ik schreef het afgelopen weekend al. De absolute eye catcher uit de collectie is de Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter met ‘honingraat’ patroon. Hoewel het een highlighter is zonder al te veel poespas – één tint in een strak vormgegeven doosje -, betekent dat natuurlijk niet dat hij minder aantrekkelijk is. Een ‘clean’ make-up product kan juist ook een lust voor het oog zijn, toch?

Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, catrice highlighter, catrice nude purism highlighter, Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter review, catrice nude purism review, catrice nude purism collectie

Ik had mijn zinnen al gelijk op deze highlighter gezet toen ik de Catrice Nude Purism voor het eerst zag, dus ik ben blij dat ik ‘m bemachtigd heb. Wel moet ik zeggen dat de structuur van de highlighter me een beetje tegenvalt. Als je met een kwast over de poeder heen gaat geeft de highlighter niet zoveel glans af. De highlighter is qua structuur iets te ‘hard’ en ‘vast’ naar mijn smaak. Deze highlighter met de vingers aanbrengen geeft een beter resultaat, maar vind ik persoonlijk wat minder makkelijk en praktisch.

Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, catrice highlighter, catrice nude purism highlighter, Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter review, catrice nude purism review, catrice nude purism collectie

Zoals je op onderstaande foto kunt zien geeft de highlighter eenmaal voldoende aangebracht een prachtige glans, dus ik wil zeker niet te kritisch zijn. Echter, ik wil dus wel eerlijk aangeven dat ik vind dat je wat meer moeite voor deze highlighter moet doen dan je misschien verwacht.

Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger, catrice highlighter, catrice nude purism highlighter, Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter review, catrice nude purism review, catrice nude purism collectie

De Catrice Nude Purism Shimmer Highlighter kost €4,59 en is nu te koop bij Kruidvat, zolang de voorraad strekt.

Heb jij de Catrice Nude Purism collectie al gespot? Staat deze highlighter ook op jouw wishlist?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties