logo
8 March 2015

You can leave your hat on

Gepost in mijn outfits

you can leave your hat on, fashion is a party, fashion blogger, loop-knit cardigan, scuba ankle boots, zwarte enkellaarzen, wollen hoed, zwarte hoed, alexander wang x h&m, isabel marant x h&m, winter 2015, winter outfit, dik vest, dikke vesten, fashion is a party outfitsyou can leave your hat on, fashion is a party, fashion blogger, loop-knit cardigan, scuba ankle boots, zwarte enkellaarzen, wollen hoed, zwarte hoed, alexander wang x h&m, isabel marant x h&m, winter 2015, winter outfit, dik vest, dikke vesten, fashion is a party outfitsyou can leave your hat on, fashion is a party, fashion blogger, loop-knit cardigan, scuba ankle boots, zwarte enkellaarzen, wollen hoed, zwarte hoed, alexander wang x h&m, isabel marant x h&m, winter 2015, winter outfit, dik vest, dikke vesten, fashion is a party outfitsyou can leave your hat on, fashion is a party, fashion blogger, loop-knit cardigan, scuba ankle boots, zwarte enkellaarzen, wollen hoed, zwarte hoed, alexander wang x h&m, isabel marant x h&m, winter 2015, winter outfit, dik vest, dikke vesten, fashion is a party outfitsyou can leave your hat on, fashion is a party, fashion blogger, loop-knit cardigan, scuba ankle boots, zwarte enkellaarzen, wollen hoed, zwarte hoed, alexander wang x h&m, isabel marant x h&m, winter 2015, winter outfit, dik vest, dikke vesten, fashion is a party outfits

Als ik deze foto’s zie, dan realiseer ik me dat ik de winter misschien toch wel een klein beetje ga missen. De laagjes. De dikke vesten. Het wegkruipen in een warme stof. En misschien zelfs wel een beetje het opwarmen na een koude shoot. Het heeft wel wat… dat ik na zes jaar elke winter weer denk: ‘Hoe moet dat als het straks weer zo vroeg donker wordt en tien graden onder nul is?’ en dat het elk jaar weer maart wordt en ik denk: ‘De winter ging weer zo geleidelijk, ook deze winter viel het me weer mee’.

De titel van deze post doet me denken aan een discussie die ik ooit had met mijn wiskundeleraar. Ik mocht geen hoed dragen in de klas en dat vond ik belachelijk. Ik liet me eruit sturen en wilde niet eerder mijn hoed afzetten voordat de leraar met een argument kwam dat mij ervan overtuigde dat een hoed in de klas ‘gewoon niet hoort’. Dat argument is er nooit gekomen…

En ohja. Note to self: vergeet niet waarom je ooit zo van hakken hield.

Ik draag:

Isabel Marant x H&M zwart/wit loop vest (hier kun je een look alike vinden)
MANGO zwarte broek (hier kun je een look alike vinden)
Alexander Wang x H&M zwarte scuba enkellaarzen (hier kun je look alikes vinden)
H&M zwarte wollen hoed (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties