logo
7 March 2015

ELIE SAAB Le Parfum Resort Collectie 2015

Gepost in beauty

ELIE SAAB Le Parfum Resort Collectie 2015, elie saab le parfum, de bijenkorf, elie saab parfum, parfum zomer 2015, lente-/zomer parfum, zomerparfum, parfum oranjebloesem, parfum amber, parfum vijg, parfum mandarijnolie, parfum jasmijn, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Voor deze lente en zomer komt ELIE SAAB met een nieuwe geur als variant op hun klassieke Le Parfum geur: ELIE SAAB Le Parfum Resort Collectie 2015. De parfum is geïnspireerd op de kustlijnen van Amalfi (ik moest even googlen waar het ligt… in Italië, zo blijkt). Parfumeur Francis Kurkdijan heeft een geur gecreëerd die doet denken aan zon en strand: bloemig, zonnig en fruitig.

De parfum bestaat uit onder andere amberakkoord en ceder als basisnoten en oranjebloesem, witte jasmijn en franginibloem als hartnoten. Als topnoten zijn er bijvoorbeeld mandarijnolie en vijg opgenomen in de geur.

ELIE Saab Le Parfum Resort Collectie 2015 is zomers, maar toch ook wel scherp. Anders dan de nieuwe geur van Roberto Cavalli, die echt heel zoet is.

ELIE SAAB Le Parfum Resort Collectie 2015, elie saab le parfum, de bijenkorf, elie saab parfum, parfum zomer 2015, lente-/zomer parfum, zomerparfum, parfum oranjebloesem, parfum amber, parfum vijg, parfum mandarijnolie, parfum jasmijn, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind het een lekkere geur, maar wel een geur waarvan ik denk: ik heb vaak parfums geroken die erop lijken. Ik vind het geen heel bijzonder parfum – ook de flacon niet, maar ik begrijp dat die een afgeleide moet zijn van de klassieker Le Parfum-, terwijl ik dat bij ELIE SAAB wel zou verwachten. Wat ik verder wat verwarrend vind is dat het een Eau de Toilette is en geen parfum, terwijl ‘Le Parfum’ wel onderdeel is van de naam.

Voor 50 ml. betaal je €71,-. Ik heb de geur online alleen te koop gezien bij De Bijenkorf

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties