logo
3 March 2015

essence Easy 2 Use Eyeliner Pen

Gepost in beauty

essence Easy 2 Use Eyeliner Pen / Fashion is a party

Een eyeliner pen die ‘Easy 2 Use’ is: die kunnen we allemaal goed gebruiken. Eyeliners zijn immers niet de gemakkelijkste make-up producten. Maar wel één van de mooiste!

Nadat ik Vera‘s positieve review had gelezen over deze eyeliner was ik eerst vol goede hoop en vervolgens erg teleurgesteld toen ik die van mij probeerde. Het leek wel of dat we het over twee compleet verschillende producten hadden! Mijn essence Easy 2 Use Eyeliner Pen is droog, geeft slecht pigment af en is zeker niet inktzwart. Met moeite heb ik onderstaande lijn op mijn ooglid kunnen trekken (voor de duidelijkheid: dit zijn echt een stuk of vijf, zes lijnen over elkaar), die er op de foto een stuk makkelijker gezet uitziet dan dat het in de praktijk ging.

essence Easy 2 Use Eyeliner Pen / Fashion is a party

Ik heb de eyeliner overigens geschud en dat soort dingen – in de hoop dat dat zou helpen-, maar helaas zonder beter resultaat.

Gelukkig las ik dit weekend dat ik niet de enige ben met een slechte ervaring: de Eyeliner Pen van Charlotte was ook al niet al te best.

essence Easy 2 Use Eyeliner Pen / Fashion is a party

Ik ben dus een beetje verward… het lijkt wel of je met de essence Easy 2 Use Eyeliner Pen geluk moet hebben en alsof de vloeistof niet in elke pen hetzelfde is.

De essence Easy 2 Use Eyeliner Pen zit sinds februari nieuw in het assortiment van essence, kost €2,89 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties