logo
10 March 2015

essence powder brush

Gepost in beauty

essence powder brush / Fashion is a party

In februari heeft essence haar assortiment weer vernieuwd – zoals je wellicht weet- en er zijn onder andere een paar nieuwe kwasten bij gekomen in het essence schap. Aangezien goede kwasten toch vrij (of zeg maar gerust: heel) zeldzaam zijn bij de drogist, was ik heel benieuwd of onder andere de nieuwe essence powder brush een verbetering zou zijn ten opzichte van wat er verder te koop is aan kwasten bij Kruidvat.

Allereerst: wat ziet de kwast er lief en lenteachtig uit. Jammer dat niet meer “professionele” kwasten zo’n leuk kleurtje hebben!

essence powder brush, essence powder brush review, essence kwasten, essence penselen, make-up kwasten drogist, make-up kwasten essence, essence kwasten goede kwaliteit, essence voorjaar 2015, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Verder ben ik toch wat minder te spreken over deze kwast. Ik vind de haren niet zo zacht en een beetje te synthetisch aanvoelen. Ook vind ik de kwast te klein voor een poederkwast. Voor een blush kwast is hij weer net wat te groot, maar toch gebruik ik hem liever om blush mee aan te brengen, dan voor een finishing powder.

Wel wil ik schrijven dat het een prima kwast is voor wat je ervoor betaalt (maar €2,99). Hij doet echt zijn werk wel en is zeker niet prut. Maar je voelt dat het een budget kwast is. En als ik de keuze heb, dan pak ik liever één van mijn andere gezichtskwasten (van bijvoorbeeld Real Techniques).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties