logo
20 March 2015

essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine

Gepost in beauty

essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine, essence sun club, essence sun club, essence lente 2015, essence februari 2015, essence spring 2015, essence highlighter, essence bronzer, shapen, contouren, beautyblog, essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine review, fashion blogger, fashion blog, fashion is a party

Sinds de vernieuwing van het essence assortiment in februari, vind je in het essence schap twee nieuwe sun club 2in1 bronzing powders: sunshine en sunset. De eerste – die ik jullie vandaag laat zien- is een matte bronzer gecombineerd met een highlighter.

essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine, essence sun club, essence sun club, essence lente 2015, essence februari 2015, essence spring 2015, essence highlighter, essence bronzer, shapen, contouren, beautyblog, essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine review, fashion blogger, fashion blog, fashion is a party

Om te beginnen ziet deze nieuwe 2in1 bronzing powder er natuurlijk mooi uit: zo’n patroon in het product zorgt er gelijk voor dat deze er minder goedkoop uitziet dan hij is.

Je kunt de twee poeders mengen, maar als je een niet te grote kwast gebruikt kun je ze ook apart van elkaar aanbrengen. Dat laatste zou ik aanraden: je kunt je gezicht dan shapen met dit product. De matte bronzer is namelijk heel goed te gebruiken om mee te contouren en de highlighter is perfect om cheeckbones, neusbrug en andere gewenste plekken een healthy glow te geven. Zo creëer je meer diepte in je gezicht.

essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine, essence sun club, essence sun club, essence lente 2015, essence februari 2015, essence spring 2015, essence highlighter, essence bronzer, shapen, contouren, beautyblog, essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine review, fashion blogger, fashion blog, fashion is a party

Ik was bang dat de bronzer te warm van kleur zou zijn, maar dit valt me erg mee: hij is mooi en blend fijn. Ook de highlighter vind ik erg goed gelukt. Als ik de twee op mijn gezicht aangebracht heb, dan zou ik net zo goed een high end merk als NARS kunnen dragen, vind ik. I’m impressed!

essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine, essence sun club, essence sun club, essence lente 2015, essence februari 2015, essence spring 2015, essence highlighter, essence bronzer, shapen, contouren, beautyblog, essence sun club 2in1 bronzing powder sunshine review, fashion blogger, fashion blog, fashion is a party

Ik ben super blij met deze budget vriendelijke essence sun club 2in1 bronzing powder en ik zou ‘m zeker aanschaffen als je een beginnende shaper bent en (nog) niet te veel geld uit wilt geven aan contourproducten. Hij kost maar €3,59 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties