logo
1 March 2015

Face of the Day met o.a. Catrice Nude Purism EyeColour Quattro

Gepost in beauty

Face of the Day met o.a. Catrice Nude Purism EyeColour Quattro , catrice nude purism, catrice nude purism gentle lip colour, catrice nude purism review, catrice nude purism swatches, catrice nude purism eyecolour quattro review, catrice nude purism eyecolour quattro swatches, face of the day, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, burberry effortless liquid eyeliner, essence lash princess false lash effect mascara, nyx jumbo eye pencil milk, p2 ultra matte 24 hours concealer, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, bio oil, human+kind bb cream, face stockholm lip fix, catrice nude purism gentle lip colour delicate rose-wood, catrice nude purism eyecolour quattro taupe-less, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray

De Catrice Nude Purism limited edition collectie stond gepland voor maart, maar ik heb ‘m de afgelopen week al zowel in Amsterdam als Arnhem bij Kruidvat zien liggen. Ga dus gauw je slag slaan voordat alles weg is, want deze collectie ziet er echt tof en “lief” uit! Ik keek al een tijdje uit naar Catrice Nude Purism.

Voor deze Face of the Day heb ik een Catrice Nude Purism EyeColour Quattro en Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour gebruikt. De vier oogschaduwkleuren uit de quattro passen mooi bij elkaar (ik houd van roze met bruin op de ogen!) en de oogschaduw is goed gepigmenteerd. De lipstick is wat sheer, maar dat is volgens mij wat er bedoeld wordt met ‘Gentle’. In combinatie met de Face Stockholm Lip Fix heb ik van Delicate Rose-Wood een zacht, romig kleurtje gemaakt die wat mij betreft perfect bij de ooglook past. Delicate Rose-Wood zou ik omschrijven als een licht oudroze tint, maar er zit ook iets koraal in.

Face of the Day met o.a. Catrice Nude Purism EyeColour Quattro , catrice nude purism, catrice nude purism gentle lip colour, catrice nude purism review, catrice nude purism swatches, catrice nude purism eyecolour quattro review, catrice nude purism eyecolour quattro swatches, face of the day, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, burberry effortless liquid eyeliner, essence lash princess false lash effect mascara, nyx jumbo eye pencil milk, p2 ultra matte 24 hours concealer, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, bio oil, human+kind bb cream, face stockholm lip fix, catrice nude purism gentle lip colour delicate rose-wood, catrice nude purism eyecolour quattro taupe-less, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray

Verder gebruikte ik voor mijn ogen de nieuwe essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. Het was de eerste keer dat ik deze gebruikte, maar I love it! Het is echt een fijne budget mascara die voor veel volume zorgt en goed separeert. Hij haalt het niet in mijn top 3, maar ja: een budget mascara kán ook bijna niet net zo goed zijn als een high end mascara.

Face of the Day met o.a. Catrice Nude Purism EyeColour Quattro , catrice nude purism, catrice nude purism gentle lip colour, catrice nude purism review, catrice nude purism swatches, catrice nude purism eyecolour quattro review, catrice nude purism eyecolour quattro swatches, face of the day, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, burberry effortless liquid eyeliner, essence lash princess false lash effect mascara, nyx jumbo eye pencil milk, p2 ultra matte 24 hours concealer, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, bio oil, human+kind bb cream, face stockholm lip fix, catrice nude purism gentle lip colour delicate rose-wood, catrice nude purism eyecolour quattro taupe-less, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray

Ook voor het eerst gebruikt hier: het NYX Jumbo Eye Pencil in Milk. Een klassieker, die ik nog nooit eerder zelf had geprobeerd. Waarom toch niet?? Dit ding is geweldig als oogschaduwbasis!

Face of the Day met o.a. Catrice Nude Purism EyeColour Quattro , catrice nude purism, catrice nude purism gentle lip colour, catrice nude purism review, catrice nude purism swatches, catrice nude purism eyecolour quattro review, catrice nude purism eyecolour quattro swatches, face of the day, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, burberry effortless liquid eyeliner, essence lash princess false lash effect mascara, nyx jumbo eye pencil milk, p2 ultra matte 24 hours concealer, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, bio oil, human+kind bb cream, face stockholm lip fix, catrice nude purism gentle lip colour delicate rose-wood, catrice nude purism eyecolour quattro taupe-less, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray

Weet je trouwens nog dat ik schreef over het Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti finishing powder? Toen ik ‘m met jullie deelde was ik nog volop aan het experimenteren over hoe je dit product het beste kunt gebruiken, maar inmiddels ben ik er alweer een tijdje achter dat het poeder erg mooi is als “gewoon” gezichts-/finishing poeder. Als highlighter is de poeder echt te subtiel, als finishing poeder is dit product perfect. Waar je van andere poeders snel een ‘matte hoofd’ krijgt, is dit een poeder waar iets een glansje in zit. Zo glanst je huid op een gezonde manier, maar glimt deze niet (groot verschil!). Ik vind het poeder op deze manier echt een aanrader en jammer dat hij limited edition is.

Face of the Day met o.a. Catrice Nude Purism EyeColour Quattro , catrice nude purism, catrice nude purism gentle lip colour, catrice nude purism review, catrice nude purism swatches, catrice nude purism eyecolour quattro review, catrice nude purism eyecolour quattro swatches, face of the day, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, burberry effortless liquid eyeliner, essence lash princess false lash effect mascara, nyx jumbo eye pencil milk, p2 ultra matte 24 hours concealer, yves rocher zéro défaut flawless skin foundation, bio oil, human+kind bb cream, face stockholm lip fix, catrice nude purism gentle lip colour delicate rose-wood, catrice nude purism eyecolour quattro taupe-less, Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder, Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray


Ik heb gebruikt:

Gezicht
Bio-Oil PurCellin Oil (kun je hier vinden)
human+kind Light to Medium BB Cream (kun je hier vinden)
Yves Rocher Zéro Défaut Flawless Skin Foundation in ‘Beige 100’
P2 Ultra Matte 24 Hours concealer in ‘010’
Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti Soft Compact Face Powder – Radiance Enhancer
Anastasia Beverly Hills Contour Kit (kun je hier vinden)
Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray (kun je hier vinden)

Wangen
essence like an unforgettable kiss duo blush in ’02 pink me’

Wenkbrauwen
Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel
Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector 25 (kun je hier vinden)

Ogen
NYX Jumbo Eye Pencil in ‘604 Milk’ (kun je hier vinden)
Catrice Nude Purism EyeColour Quattro in ‘C 02 Taupe-less’
Burberry Effortless Liquid Eyeliner in ‘N. 01 Jet Black’ (kun je hier vinden)
essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Lippen
Face Stockholm Lip Fix
Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour in ‘C03 Delicate Rose-Wood’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties